Darja Vrbnjak (Big Brother): Po Turčiji še Tunizija

Darja je bila v 
vodi prava mačka. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
9. 9. 2015

Zgovorna Štajerka Darja Vrbnjak po zaključku šova Big Brother poletje zajema s polno žlico. Najprej smo jo na potovanju v Turčijo spremljali v začetku poletja, zdaj pa nas je z zapeljivimi fotografijami podražila še z zadnjega potovanja v enega izmed tunizijskih najbolj priljubljenih turističnih resortov.

Darja se je odločila za tradicionalni lokalni vzorec poslikave s kano.
Ima zavidanja vredno postavo, ki jo rada ogumno pokaže.
Z možem sta si letos prvič privoščila oddih v dvoje.
Čeprav se je letošnjega poletja že naužila, ji je ostalo še nekaj dni opusta.

Po tem, ko sta z možem in druščino obiskala vse pomembnejše postojanke turške obale, se je Darja odločila, da je že čas, da si vzameta čas samo zase. "Pričakal naju je prelep hotel, z izredno ustrežljivim osebjem, ki je bil nama pripravljen pomagati na vsakem koraku. Vreme nama je bilo naklonjeno, bazarji pa so naju tudi čisto vsak večer vabili k nakupu. Sama se spet nisem mogla upreti nakupu sandalov in torbic," nam je v nekaj besedah svoje vtise s potovanja strnila Darja, ki si je v orientalsko obarvani deželi privoščila tudi tradicionalno poslikavo s kano.

BREZ STRAHU

In čeprav so pred kratkim idilično tunizijsko obalo pretresli teroristični napadi, nam je Darja priznala, da se z možem niti za trenutek nista počutila ogrožena. "Na dopust sva šla sproščena, ker sva pred odhodom preverila, da so letališča in hotelski kompleksi dobro varovani. Sicer pa te nesreča lahko doleti v čisto vsakem kraju," je pojasnila in dodala, da sta se za omenjeno destinacijo odločila zaradi ugodnosti ponudbe v zadnjem trenutku. "Moj mož ima zelo dober nos, kar se tiče potovanj in ugodnih ponudb. Za potovanje v Turčijo sva se namreč odločila že lani decembra in sva zato lahko izkoristila 'first minute' ponudbo, v Tunizijo pa sva se odpravila z 'last minute' ponudbo, zaradi česa sva tudi to potovanje dobila po izredno ugodni ceni," je povedala in dodala, da je sicer razmišljala tudi o tem, da bi se odpravila v Dalmacijo, vendar da se s ceno in ponudbo ne more primerjati z deželami, ki jih je obiskala tokrat. "V Dalmaciji si na žalost ne bi morala v istem cenovnem razredu privoščiti niti polpenziona, medtem ko sem v Turčiji za to ceno dobila 'all inclusive," še dodaja.

■ KAJA MILANIČ

Značke: Darja Vrbnjak