Darja Vrbnjak: Imela bi hollywoodski nasmeh

Darja Vrbnjak: Imela bi hollywoodski nasmeh (foto: Mario Poje) Mario Poje
Vir: Nova
12. 1. 2016

Kot kaže, tekmovalci lanskega Big Brotherja prav posebno pozornost namenjajo zobem. Po tem, ko si je nov hollywoodski nasmešek omislil Tomaž, za njim pa tudi svetlolaska Ksenija, smo z novim zobnim aparatom opazili tudi 46-letno Darjo Vrbnjak, ki je, kot nam je povedala, pravkar začela zdravljenje.

"Veste, nikoli se nisem rada slikala. Prepričana sem, da ravno zaradi tega, ker imam že vse od otroštva zaplombirane zobe in se to na slikah vidi. Tudi sama na človeku najprej opazim zobe, saj menim, da so simbol zdravega in lepega človeka," nam je pojasnila Darja, ko smo jo prosili za komentar na najnovejše govorice o tem, da naj bi tudi sama prestala serijo posegov za lepši nasmeh. Kot pravi, bo dentalni studio Implant Center Martinko v Zagrebu zdaj obiskovala na nekaj mesecev, saj se je zdravljenje njenega zobovja komaj začelo. Kot nam je pojasnila njena zobozdravnica Dr. Andrea Anić, je Darja pretekli teden namreč prejela fiksni aparat, ki ga bo morala nositi nekaj mesecev. "Aparat bo čeljust pripravil na obnovo in preostale procese. Po tem času bomo nadaljevali postopke zdravljenja, cilj pa nam je popoln 'make over' nasmeha," nam je še pojasnila.

"Za takšen poseg nisem imela denarja"

In čeprav zobje nižajo Darjino samozavest že kar nekaj let, nam je Darja priznala, da si tovrstnega posega poprej ni mogla privoščiti. "To ni poceni, meni pa toliko denarja nikoli ni uspelo privarčevati. Potem pa sem pomislila, da v resnici tudi to pogosto menjevanje plomb in sprotni popravki niso zastonj, prav tako pa je to tudi zelo utrujajoče. Rekla bi, da sem sama pri sebi dozorela, da je v meni dozorela želja, da je končno čas, da nekaj naredim v tej smeri," nam je še pojasnila Darja, ki se že nekaj let spopada tudi s parodontozo.

P.S.

  • Kot nam je povedala Darja, je njen kompleks z videzom njenih zob dokončno zrasel v hiši Big Brother. Kot pravi, se bo vedno spominjala trenutka, ko je Mariborčanka Tina, ki je prišla iz elite, Ani Mari, ki ima sicer čudovite zobe, rekla, da so na kameri videti grozno. "Takrat sem pomislila, kakšne zobe moram imeti šele jaz na kameri. Nočem se obremenjevati s tem, hočem, da bi bil moj nasmeh iskriv in od uh do uh," še dodaja.

■ Kaja Milanič

Značke: Darja Vrbnjak