O neeeee, ste že videli, kakšne čevlje v studiu nosi Darja Zgonc, tega mnogi niso pričakovali!

21. 6. 2024
Deli
O neeeee, ste že videli, kakšne čevlje v studiu nosi Darja Zgonc, tega mnogi niso pričakovali! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Neee, tega pri voditeljici Darji Zgonc zares nismo pričakovali.

Voditeljica Darja Zgonc ima pod mizo povsem drugačne čevlje, kot večina misli. Darja Zgonc je že leta zaščitni obraz oddaje 24ur in mnogi si brez nje oddaje sploh ne znajo več predstavljati. A, če je pred kamero vedno do potankosti urejena, je situacija za kamero malce drugačna. Darja ima pred kamero vedno kostime in mnogi seveda pričakujejo, da zraven nosi čeveljce z visoko peto, a temu ni tako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Pod kostimom nosi superge in v njih se seveda odlično počuti, saj so veliko bolj udobni od vsakih visokih petk in Darja to dobro ve. Kaj pravite, kakšna je ta modna kombinacija? Gre za fotografijo številka 2 na zgornji Instagram objavi.  Darja Zgonc  je pri gledalcih že vrsto let izjemno priljubljena in številni so jo pred časom močno pogrešali, ko je zaradi bolečin v križu za nekaj tednov odšla na bolniško, zato so mnogi komaj čakali, da se je vrnila.

Darji pa tudi takrat, ko je doma ne uspeva najbolje, da bi se povsem odklopila in še vedno rada pogleda druge informativne programe. "Doma se poskušam zavestno odklopiti, a mi ne uspeva vedno – saj veste, profesionalna deformacija," je že pred časom za Lady iskreno povedala.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek