Darja Zgonc in Edi Pucer tega zagotovo nikoli ne bosta pozabila, nihče ni niti pomislil, da se bo takole končalo

18. 5. 2023
Deli
Darja Zgonc in Edi Pucer tega zagotovo nikoli ne bosta pozabila, nihče ni niti pomislil, da se bo takole končalo (foto: Mankica Kranjec/POP TV)
Mankica Kranjec/POP TV

Ko se zgodi nekaj takega, za vedno ostane v spominu, ne glede na to, koliko časa je minilo od takrat.

Darja Zgonc in Edi Pucer veljata za enega najbolj priljubljenih voditeljskih parov na POP TV-ju. Številni gledalci ju redno in zvesto spremljajo v oddaji 24ur. Prvo oddajo sta skupaj vodila daljnjega leta 2002, tako da sta voditeljski par že več kot dve desetletji. V tem času so se med njima spletle ne samo kolegialne, ampak tudi prijateljske vezi. Ko tako dolgo delaš skupaj, verjetno tudi veš, kaj bo tvoj sodelavec naredil v danem trenutku.

Preberite še: Lado Bizovičar se je takole odzval na novega žiranta, ki bo stopil v čevlje Branka Čakarmiša, kamere so posnele vse!

A pride tudi do presenečenj - takih, ki so svoje čase nasmejali celo Slovenijo. Še posebej o enem se je govorilo dolgo časa in zdi se, da resnično nikoli ne bo šel v pozabo. Zgodilo se je pred 11 leti, posnetek pa je še vedno mogoče najti na YouTubu. In za kaj je šlo? Za nekaj, kar se takima profesionalcema le redko zgodi - oba je med napovedjo prispevka pograbil smeh in komaj sta se umirila.

Morda vas zanima: Ta znana Slovenka brez zadrege v bikinkah pokazala svoje kilogramčke, ob tem pa je bila še tako pogumna

Seveda so se ob tem nasmejali tudi številni gledalci, ki jima tega niso niti malo zamerili, kar so jima jasno dali vedeti tudi v komentarjih ob posnetku. Eden med njimi je zapisal: "Zakaj se pa ne bi smejala? Res je, da je informativna oddaja, samo je 100x bolj zanimivo če se lahko vmes nečemu nasmejiš."

Na malih zaslonih sta Darja in Edi še kako velika profesionalca, a take stvari se zgodijo tudi najboljšim. No, druga reč je, ko gre za trenutke med snemanjem. Kot je pred časom razkril Edi, si z Darjo imata ogromno za povedati. "Zanimivo je, da to vejo snemalci. Ko sva tukaj, ko vodiva oddajo, med prispevki non stop kaj debatirava,je še dodal. Darja je dejala, da najraje kaj komentirata in imata pripombe. "Sva polna nekih iskric in zamisli," pravi Darja, Edi pa je poudaril: "Ne manjka materiala."

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.