Darja Zgonc iskreno o POP TV, enem samem telefonu in temu, da je domov vsak dan 'pridišala' po golažu

Darja Zgonc iskreno o POP TV, enem samem telefonu in temu, da je domov vsak dan 'pridišala' po golažu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
15. 10. 2020

Priljubljena dnevno informativna oddaja 24ur bo kmalu praznovala častitljivih 25 let obstoja. Voditeljica Darja Zgonc pa se je za spletni portal 24ur.com zdaj spomnila skromnih začetkov in redakcij, ki so vsak dan dišale po golažu.

"Le kateri novinar bi obrnil hrbet tako izjemnemu in privlačnemu  izzivu - postaviti na noge popolnoma novo televizijsko informativno oddajo na popolnoma novi televiziji z velikimi ambicijami?" je bila za 24ur.com odkrita voditeljica Darja Zgonc, ki je pri oddaji 24ur vse od samega začetka.

Sprava je imel POP TV prostore v najetem poslovnem objektu v Stegnah, ki je stal tik ob popularni menzi, kjer se je vsak dan kuhal golaž.

"In ko sem že deseti dan zapored domov 'pridišala' po golažu, me je mama že malce zaskrbljeno vprašala: 'A res delaš na televiziji? Na resni televiziji?' Smo se pa nato zelo hitro preselili v prostore na Kranjčevi. Ki pa so jih še gradili," se začetkov z nostalgijo spominja priljubljena voditeljica, ki je ob tem dodala tudi to, da je bil v redakciji na začetku zgolj en telefon, ki so ga uporabljali prav vsi novinarji, zato si lahko mislite, da je bila vrsta zanj vedno neskončno dolga.

Morda vas zanima tudi: Darja Zgonc povedala pravo resnico o romantičnih razmerjih s sodelavci, presenečeni boste

No, zdaj redakcije televizijske hiše POP TV že nekaj časa kraljujejo za Bežigradom, časi, ko je bil zgolj en telefon za vse novinarje pa so že davno mimo, saj so danes njihovi prostori moderno urejeni in takšni, da si v njih želijo delati številni.

Priporočamo