Darja Zgonc je imela nekoč takole dolge lase in ta pričeska jo pomladi za vsaj 15 let!

19. 5. 2023
Deli
Darja Zgonc je imela nekoč takole dolge lase in ta pričeska jo pomladi za vsaj 15 let! (foto: POP TV/Urša Premik)
POP TV/Urša Premik

Voditeljica oddaje 24ur Darja Zgonc je že leta na očeh javnosti in zdi se, da si ne sme privoščiti ene same napake.

Voditeljica oddaje 24ur Darja Zgonc je že leta pred televizijskimi kamerami, kjer kljub temu, da to delo opravlja že zares dolgo, še vedno zelo uživa. "Treme ni več, je pa vselej prisoten vsaj drobcen kanček profesionalnega vznemirjenja. Tak kot mora biti, če svoje delo opravljaš zavzeto," je pred časom povedala za revijo Jana.

V vsem tem času se je njena podoba tudi nekajkrat spremenila, pri njej smo tako videli ekstremno kratko pričesko, potem tisto malo daljšo in vmes tudi takšno, ko je imela srednje kratko pričesko. Njeni zvesti gledalci jo občudujejo v vseh tonih, oblikah in dolžinah, mi pa smo za vas poiskali posnetek, ko je imela nekoliko daljše lase in bila z njimi videti zares odlično.

Mnogim se zdi, da jo takšna pričeska naredi še bolj ženstveno in da je z njo videti še posebej mladostna, saj se zdi, da je z njo videti vsaj 15 let mlajša. "Moja podoba na televiziji je v veliki meri zasluga stilistke in maskerk. S stilistko sva se že na začetku pogovorili, tako da ve, kaj mi je všeč: čiste linije, minimalizem, brez volančkov in nepotrebnega okrasja – to tudi upošteva. Upam, da v obojestransko zadovoljstvo. Zasebno sem pa bolj športen tip, na nizkih petah in raje v hlačah kot v krilu, eleganco hranim za bolj posebne priložnosti. (smeh)," je še povedala za revijo Jana.

No, morda boste po ogledu videa tudi vi mnenja, da ji nekoliko daljša pričeska izjemno lepo pristaja.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?