Na POP TV ne skrivajo, da Darja Zgonc takole z vsemi pometa in tukaj so podrobnosti

2. 10. 2023
Deli
Na POP TV ne skrivajo, da Darja Zgonc takole z vsemi pometa in tukaj so podrobnosti (foto: Arhiv)
Arhiv

Voditeljica oddaje 24ur Darja Zgonc se med delom rada tudi malo sprosti, zato zdaj v redakciji takole skrbi za rekreacijo.

Darja Zgonc se je pred časom na male ekrane oddaje 24ur vrnila po dolgotrajni bolniški, kjer je bila zaradi bolečin v hrbtenici, a se zdi, da so bolečine že davno pozabljene, saj je danes videti v odlični formi, kar dokazuje tudi zdaj, ko imajo na POP TV že nekaj časa v pisarni namizni tenis, kjer je Darja zares dobra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

"Darja jih vse premaga," so zapisali na Instagramu in ob tem objavili voditeljico Darjo Zgonc, ki je bila videti vsa osredotočena na igro in zdelo se je, da ji prav nobena žogica ne more pobegniti. No, zdi se, da se je ob tem tudi dobro zabavala in poskrbela, da je bil stres na delovnem mestu bolj znosen.

Ste že videli, kako velika je hčerka Lorelle Flego? Noro sta si podobni

Že pred časom je za revijo Story povedala, da je delo na televiziji timsko in zdi se, da so zelo uigran tim, saj se znajo med delom tudi odlično zabavati. "Na neki način smo odvisni drug od drugega: vsaka oddaja je namreč plod tesnega sodelovanja snemalcev, montažerjev, novinarjev, voditeljev, urednikov, realizatorjev in vseh, ki so del ustvarjalnega procesa. Če en člen zataji, je celota lahko hitro slabša. Zato je pomembno, da se dobro razumemo in da je medsebojna komunikacija hitra in odkrita. Vsi smo v enem prostoru, v desku, kjer vsak po svoje bije bitko s časom in občasnimi ustvarjalnimi krizami, zato včasih pride tudi do kakšne manjše napetosti, ki pa nikoli ne traja dolgo," je bila odkrita.

No, zdaj, ko imajo v redakciji tako super orodje za sproščanje verjamemo, da bo napetosti še manj in da se bodo še bolje razumeli in se znali še bolj od srca nasmejati.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof. 

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem