Darja Zgonc za kamerami obožuje povsem drugačen modni stil, ki nas je čisto presenetil, tukaj je fotografija

16. 5. 2023
Deli
Darja Zgonc za kamerami obožuje povsem drugačen modni stil, ki nas je čisto presenetil, tukaj je fotografija (foto: Arhiv)
Arhiv

Modni stil Darje Zgonc je pred kamerami vedno zelo uradne, povsem drugačen pa je takrat, ko se kamere ugasnejo.

Ko pred kamerami vidimo voditeljico oddaje 24ur Darjo Zgonc, je njena podoba vedno zelo uradna, urejena in takšna, kot naj bi jo imela voditeljica dnevnika. A tudi Darja se rada obleče v bolj sproščene modne kombinacije, ki jih zelo rada nosi v svojem prostem času.

Pred časom je bila gostja pogovornega večera in mnogi so bili nad njenim stilom navdušeni, saj je oblekla popularne črne kavbojke in črne gležnjarje in s tem mnoge zelo navdušila, saj jo takšno vidimo zares redko, a je treba priznati, da ji ta stil še kako zelo pristaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primorske novice (@primorskenovice)

No, verjetno je Darja tudi sam v tem modnem stilu bolj sproščena, a seveda narava njenega dela zahteva od nje bolj uraden outfit in tudi v njem se Darja odlično znajde.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.