Darjo Gajšek je njena hčerkica takole razveselila, mamica ni skrivala ponosa! Bo šla po njenih stopinjah?

Darjo Gajšek je njena hčerkica takole razveselila, mamica ni skrivala ponosa! Bo šla po njenih stopinjah? (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
3. 6. 2022

Naša pevka in voditeljica je nadvse ponosna na svojo najpomembnejšo življenjsko vlogo - na materinstvo.

Darja Gajšek in njen soprog, kondicijski trener Alen Janković imata veliko razlogov za veselje, med njimi pa je najpomembnejši ravno njuna hčerkica Ema. Očarljiva punčka je pred kratkim razveselila starša s svojim vrtčevskim nastopom.

Jooj, Marjetki Vovk ta pričeska odvzame z obraza kar nekaj let, z njo je videti kot mlado dekle!

"Nasmejano zaključujemo današnji Emin nastop. Skupaj s sošolci iz vrtca so odlično zapeli in nam pričarali pravo gozdno pravljico," je ob prikupnih družinskih fotografijah, ki jih je objavila na Instagramu, zapisala ponosna Darja. Ob tem so številni ugotovili, da je Ema vsak dan bolj podobna svoji lepi mamici, saj ima ravno tako kot ona svetle lase in modre oči, obe pa krasi prisrčen nasmeh. Zdi se tudi, da ji nastopi ne povzročajo nobenih preglavic in da se z veseljem predstavi občinstvu.

Darjina družinica se zagotovo veseli dneva, ko se bodo vsi skupaj preselili v svojo hišo, ki jo obnavljajo. Pred njimi je poletje in čas počitnic, ki jih bodo preživeli tako, kot jim je najbolj všeč: skupaj in na kakšni destinaciji, kjer si bodo napolnili baterije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)