Darko Klemen bo razkrival skrivnosti žara

Eden od najbolj 
priljubljenih 
slovenskih kuharskih 
mojstrov Darko 
Klemen je trenutno 
poslovno razpet med 
televizijsko pripravo 
nove oddaje na POP 
TV-ju kot gradbenimi 
deli na Primorskem. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
1. 5. 2019

Simpatičen in vseslovensko priljubljen kuharski mojster Darko Klemen, veliki zmagovalec MasterChef Slovenija 2016, v teh pomladnih dneh ne počiva, saj ima kar veliko poslovnih obveznosti, ki jim želi biti kos.

Od skritih virov smo izvedeli, da je končno v najem prevzel primorsko gostilno, bodočo mamo Maričko, kot jo je sam poimenoval. Kot nam je razkril Darko, ga čaka kar velik vložek, saj je v kar slabem stanju, a pravi, da mu to daje še dodaten zagon, da izpelje gostinski izziv, ki si ga je zadal že pred časom. Novost pri Darku pa je, da se vrača na male zaslone, kjer bo skupaj z Miho Brajnikom po novem uigrani duet nove kuharske oddaje z naslovom Nabrušen nož in nabrušen jezik, kjer naj bi Darko na zabaven način razkrival vse skrivnosti za pripravo najboljšega žara.Od takega kuharskega mojstra lahko pričakujemo le najboljše, saj s svojim nasmehom in polno mero energije vedno znova očara ljubitelje kuharskih zadev. Kuharskega mojstra smo ujeli v Sečovljah pred njegovo gostilno, kjer poteka prenova. “Iskreno moram povedati, da imam polne roke dela, saj Darko nikoli ne miruje. Ravno nasprotno, večkrat mi zmanjka kakšna ura v dnevu, saj opravkov in dela tako doma na Primorskem kot zunaj doma nikoli ne zmanjka,” nam v smehu razkrije Darko

“Kar se pa tiče oddaje z Mihom, ki bo na malih zaslonih v začetku junija, si štejem v čast, da sem del vrhunske ekipe, ki stoji za tem projektom. Realno se počutim kot mala zvezda. Oddaja bo zelo sproščena, kratka, kjer bo v prvi liniji spoznavanje oziroma razkrivanje skrivnosti pri pripravi najboljšega žara. Sem pa v obdobju delovne energije in vem, da mi bo uspelo izpeljati projekt, ki bo nosil ime moje mame.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Alpe