Darko Klemen: Velikan se boji višine

Darko Klemen: Velikan se boji višine (foto: Arhiv revije Lady) Arhiv revije Lady
Vir: Lady
22. 9. 2017

Na Dinner in the Sky, ki bo med 23. in 27. septembrom že tretjič v središču Ljubljane, bosta za fantazijo okusov v kuharskem tandemu poskrbela Luka Jezeršek in Darko Klemen, zmagovalec kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija 2016.

Slednji kljub strahu pred višino obljublja eno najbolj norih, okusnih in nepozabnih doživetij. Luka Jezeršek se zelo dobro spominja, kako je bilo prvič.

"Sicer me ni strah višine, pa vendar te v prsih malo stiska. Ko pa premagaš ta mali strah, je izkušnja res nepozabna! Srečaš zanimive goste, ki so večinoma prvič na tej izkušnji, hkrati imaš res lep pogled na mestno jedro. Si del zgodbe, ki ti ostane za vedno v spominu. Lepo je."

Medtem ko simpatični Darko Klemen razkriva, da ga je strah višine, a se je kljub lanski zavrnitvi odločil, da tokrat ponudbo sprejeme: "Povabilo sem letos sprejel iz dveh razlogov. Prvi sem že drugič dobil povabilo od Luka, kar si štejem v čast. Drugi razlog pa, da se moram prej ali slej spopasti s tem strahom in videti, ali je res tako grozno, kot si zamišljam v svoji glavi."

A. P. K.