Daša Gradišek: "Med nama so le lepe energije"

Daša in Rado (foto: Matjaž Banič) Matjaž Banič
Vir: Story
12. 7. 2014

Lepa Daša Gradišek po kratki romanci z Radom Mulejem veliko bolj zadržano govori o svojem ljubezenskem življenju. Tako nam ni želela izdati, ali je res ponovno srečna v objemu bivšega fanta, lepotnega kirurga iz Švice, nam je pa povedala, da se je iz romantične polomije z Radom razvilo lepo prijateljstvo.

Začetki poznanstva med Radom in Dašo so bili, vsaj zanj, povsem nadzemeljski. Lepo pevko si je že po mesecu poznanstva želel odpeljati pred oltar. Tega sprehoda golobčka žal nista doživela, se je pa iz poletne romance spletlo lepo prijateljstvo.

"Ko sva se bolje spoznala, sva ugotovila, da sva si preveč različna in da imava drugačne poglede na življenje, a to še ni ovira, da ne bi ostala prijatelja. Med nama so še vedno lepe energije, le da so iz romantične faze prešle v fazo prijateljstva," pravi Daša, ki se je z Mulejem lotila celo poslovnega podviga:

"Imava se lepo, a ne v romantičnem smislu, sodelujeva namreč tudi poslovno. Kaj več za zdaj še ne bom izdala, le to, da je povezano z glasbo. Skratka, imamo se lepo in kaže še lepše."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2014

Story Story 29/2014, od 10. 07. 2014