Daša Hrvatič: Rajko se ni nikamor odselil!

Rajko Hrvatič in njegova žena Daša naj bi bila v zakonski krizi, a je Daša te govorice zanikala.  (foto: arhiv Story, Primož Predalič, filip Kocijančič) arhiv Story, Primož Predalič, filip Kocijančič
Vir: Story
23. 3. 2012

Pred dnevi so v reviji Nova zapisali, da naj bi primorski podjetnik Rajko Hrvatič že dobil krila in iz domačega gnezda nad Portorožem odletel v objem druge ženske, svojo lepotico, nekdanjo havajko Dašo Hrvatič pa naj bi zapustil. Slednja se tem govoricam le smeji.

Rajko, ki je bil od nekdaj znan kot pravi gospod, se je z Dašo poročil lani jeseni, 11. februarja pa se je zakoncema Hrvatič rodil sinček, ki sta ga poimenovala Kris.

Odkar je Rajko lepo ženo Dašo, nekdanjo nosilko lepotnega naziva miss Hawaiian Tropic, ob odprtju hotelskega kompleksa Carnevale predstavil kot svoje dekle, je bila zveza med dobrih 30 let mlajšo lepotico in podjetnikom deležna številnih očitkov, a so po poroki številne govorice potihnile, saj se je Rajko do izbranke vedno obnašal nadvse kavalirsko, pa tudi Daša je večkrat, tudi v naši reviji, dala vsem vedeti, da kljub razliki v letih njuna zveza deluje, kot si želita.

Prav zato so številne govorice o tem, da Rajko in Daša nimata tako zelo lepega odnosa, kot ga kažeta, presenetile številne, celo tiste, ki so primorskemu paru blizu. A Rajko Hrvatič, ki naj bi bil tokrat po govoricah kriv razkola v zvezi, je bil vedno priljubljen pri ženskah.

Zato smo poklicali njegovo ženo Dašo, ki pa se je govoricam le nasmejala.

Več v reviji Story

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story