Daša Hrvatič: Z Obale preseljena na Gorenjsko?

Daša Hrvatič: Z Obale preseljena na Gorenjsko? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
4. 11. 2012

Vroča medijska afera Hrvatič, ki je celo letošnjo pomlad in poletje preplavljala vse slovenske medije ter številne spletne portale, nikakor ne poneha, saj je govoric, takšnih in drugačnih, iz dneva v dan več.

Močne govorice o nestabilnem družinskem življenju in nadvse razburkanem razmerju že lep čas podžigata tudi sama zakonca Hrvatič, katerih res še nismo videli skupaj na slikah s sinčkom Krisom, razen ko jih je ena od najbolj branih edicij časopisnozaložniškega podjetja Adria Media Ljubljana, revija Story, prek fotografij paparacov ujela pred priznano avstrijsko porodnišnico, kjer je Daša rodila s carskim rezom. A pustimo to. Postavne manekenke in žene obalnega poslovneža Rajka Hrvatiča preverjeno ni več videti na slovenski obali, kjer je ne glede na vremenske razmere v družbi prijateljic še pred koncem poletja vsak trenutek izkoristila, da se je s sinčkom Krisom odpravila na svež zrak.

Sta spet le tarča govoric?!
Iz skritih portoroških virov smo izvedeli, da naj bi se Daša, ki je pred dnevi praznovala rosnih 22 let, dokončno odselila s sinom nazaj k staršem na Gorenjsko. Daša o svoji zasebnosti in poroki z razvpitim poslovnežem ne želi več govoriti za medije. Tudi Rajko je dal zelo jasno vedeti z vsemi izjavami, ki jih je v preteklosti podal za našo revijo, da o svoji zasebnosti ne bo več govoril po medijih, saj ima v zadnjem času veliko bolj pomembno delo pri reševanju poslovnih zadev v hotelu in kazinoju Carnevale na Škofijah pri Kopru. Po svežih in vse bolj glasnih govoricah, ki krožijo po slovenski obali, sklepamo, da sta se zakonca dokončno odločila za tiho ločitev, kjer v postopku ne nameravata niti pod razno družinskega perila prati po medijih.