Daša Hrvatič: Zvečer zaspi sama?!

Govori se, da naj bi Daša celo spala v drugih prostorih kot Rajko, res pa je, da ima poslovnež veliko obveznosti, ki nedvomno zahtevajo veliko njegovega časa. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
20. 6. 2012

Spet vse močnejši primorski glas nam je prinesel na uho, da naj bi se odnosi med zakoncema Hrvatič, lepotičko Dašo in podjetnikom Rajkom, ohladili že do te mere, da naj bi Rajko s svojo lepo in nedvomno seksi ženo preživel le še malo časa, še tega pa zato, ker je Daša pač v njegovi hiši.

Naš vir pravi, da naj bi Dašina postelja že kar nekaj časa ostajala hladna, da naj bi zakonca živela bolj kot znanca in da med njima že dolgo ni več prave iskrice, ki sta jo imela na dan svoje poroke.

»Rajka sem večkrat opazila v katerem od lokalov na Obali, a vedno je bil brez poročnega prstana. To se mi zdi za nekoga, ki ni poročen niti leto dni, nadvse čudno,« nam je povedala obalna opazovalka, ki trdi tudi, da Rajko, verjetno tudi zaradi svojih obveznosti veliko časa preživi zunaj svoje portoroške vile, ki naj bi bila celo naprodaj.

»Daša je večkrat kot ne opažena sama na sprehodu s Krisom, navadno v družbi prijateljic. Rajko je poredko zraven. Zdi se, da je zanju dobro poskrbel, Daša ne nazadnje vozi fantastičen avto, Kris ima prelep voziček, a vseeno v vlogi očeta in moža, vsaj zunaj, Rajko ni prav velikokrat,« nam je še povedala zgovorna opazovalka.

Priporočamo