Daša in Rajko Hrvatič: Spektakularna črno-bela poroka

Daša in Rajko Podržaj sta si obljubila večno zvestobo ... (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
26. 9. 2011

Bil je prekrasen sončen dan, idealen za poroko, o kateri se je zadnjih nekaj tednov ves čas pisalo in govorilo. Na Gradu Mokrice sta si ob prisotnosti najtesnejših prijateljev in sorodnikov večno zvestobo obljubila poslovnež Rajko Hrvatič in njegova lepotička Daša Podržaj.

Pri črno-beli poroki je Rajku in Daši v veliki meri pomagala prijateljica Rebeka Dremelj Škaler, za odlično izvedbo pa so skrbeli kar tisti, ki so že pred meseci zasnovali ravno njeno poročno pravljico: AVI – Agencija vrhunskih idej, Hiša Vizij, Pro Mak, Mobil Plac ter mnogo drugih.

Prihod s helikopterjem

Prihodi povabljenih gostov so potekali kot v filmu, na vsakem koraku so bili varnostniki, ki so že na spodnjem dostopu proti Gradu Mokrice ustavljali avtomobile. Svate je na začetku pozdravljal velik plakat RaDa se imata, Rajko in Daša, na poti proti velikemu dogodku pa so se bohotili veliki črno-beli helijevi Magic baloni. Že sam sprejem je bil spektakularen. Gostje so na pijači dobrodošlice pričakali bodočega ženina Rajka, ki je na poroko prišel tako, kot se spodobi … s svojim voznikom. A ne po cesti, ampak kar po zraku (posnetek, kako je Rajko prispel s helikopterjem si oglejte spodaj).

Po kratkem kramljanju je pot svate popeljala na civilni obred znotraj grajskega obzidja, kjer je nekaj fotografij uspelo narediti tudi našemu paparacu. »Presenečenja so se vrstila drugo za drugim. Prišla sta pevka Nuša Derenda in odlični zbor Viva, ko je nastopil čas za izmenjavo prstanov, pa je te iz zraka ob spektakularni glasbeni spremljavi prinesel akrobat. Vse je bilo neverjetno zdekorirano … Takšne stvari težko vidiš dvakrat v življenju. Resnično poroka vseh porok,« je vzhičeno zaupal anonimni paparac, ki nam je poslal nekaj fotografij.

Filmsko dogajanje

Tudi cerkveni obred je bil v pravem hollywoodskem slogu … Poroka je bila v majhni cerkvici, svatje pa okoli nje v glamurozni dnevni sobi na prostem, opremljeni z LCD-zasloni, na katerih so lahko v živo spremljali, kako sta si prelepa noseča nevesta Daša in njen Rajko obljubila večno zvestobo. Tudi tam ni manjkalo presenečenj.

»Sploh ne vem, kako bi vam vse skupaj opisal, ker je celotno dogajanje potekalo kot v filmu. Dogodki so se vrstili drug za drugim, eden lepši od drugega, vse zelo spontano,« še zaupa naš vir. Ko vprašanje nanese na šotor, skoraj obmolkne: »Tega ne znam opisati. Takšen šotor bi tudi nekdo, ki zelo dobro riše, težko spravil na papir.« Mi želimo Rajku in Daši predvsem največ sreče v ljubezni in neizmerno veselje ob prihodu novega družinskega člana!

Več fotografij v reviji Nova.

  • V videu so lahko ogledate prihod Rajka na poroko s helikopterjem.

Rajko Hrvatič pristane s helikopterjem - Rajko Hrvatič pristane s helikopterjem

Priporočamo