Daša Podržaj: Brez redne službe

Daša Podržaj: Brez redne službe (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
7. 8. 2017

Nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, manekenka Daša Podržaj, po ločitvi živi novo življenje in vso svojo energijo ob manekenskem delu usmerja v vzgojo sina Krisa.

Opazili smo, da je Daša letošnje poletje razpeta med dvema lokacijama, Portorožem in Porečem, ter jo vprašali, da nam kar sama razkrije, kako preživlja vroče poletne dni daleč od poslovno-manekenskih obveznosti.

''Večinoma poletje preživim v Poreču s svojo družino. Ker nimam redne službe in sem poleti veliko prosta, imam srečo, da sem res večino časa na morju, kjer se sproščam, zabavam s Krisom, hodimo tudi na izlete, velikokrat pa ob koncu tedna delam v Portorožu kot gostiteljica v klubu Pergola Prestige,'' pove Daša in doda: ''Posvečam se tudi rehabilitaciji gležnja, s katerim imam še vedno težave po poškodbi, tako da veliko plavam in kolesarim. S Krisom se po navadi po zajtrku hitro odpraviva na plažo, kjer preživiva skoraj ves dan. Zvečer kuhava doma ali pa gremo ven na večerjo in že je dan pri koncu – res ne morem reči, da trpiva.''

Alojz Petrovčič