Daša Podržaj: Imela bo otroka

Vir: Lea
1. 6. 2011

Daša Podržaj, nekdanja miss Hawaiian Tropic in dekle primorskega podjetnika Rajka Hrvatiča, je lepotica, ki je v medijskem in modnem svetu dosegla že veliko.

Ne velja le za eno izmed najlepših manekenk in fotomodelov pri nas, ampak živi življenje, ki ji ga zavida marsikdo, študira na fakulteti za turistične študije v Portorožu, v prostem času pa se zabava in uživa v rolanju s prijateljicami.

Lea: Daša, pred kratkim smo izvedeli, da ste noseči. Vam lahko čestitamo?

Daša: (smeh) Hvala za čestitke, vendar so povsem nepotrebne. Rada bi se zahvalila ljudem, ki so mi sporočili, da sem v blaženem stanju. Očitno vedo o meni in mojem počutju več, kot vem sama. (smeh)

Lea: Torej, niste noseči?

Daša: Res je, nisem! Za zdaj tega še ne načrtujem, saj imam veliko obveznosti s šolanjem, kot sem povedala že večkrat. Vsekakor si v prihodnosti želim imeti otroke in družino, saj tudi sama prihajam iz lepo urejene družine in z domačimi smo resnično prijatelji. Vse življenje sem govorila, da bom imela otroka šele pri tridesetih, a se bo vseeno morda zgodilo, da bo kaj prej. A ne čez nekaj mesecev.

Lea: Kako pa so vaši starši sprejeli novico, ki je zaokrožila?

Daša: Z mamo in očetom smo si resnično blizu, tako da sta vedela, da novica ni resnična. Vzgajala sta me v zaupanju in vedno sem vedela, da se z njima lahko pogovorim o vsem. Tako sta tudi vedela, da če bi že bila v pričakovanju, bi jima to tudi povedala, vsekakor pred mediji.

Vseeno me je mami vprašala, ali je res. (smeh) Sem pa imela zaradi te neresnične novice kar nekaj težav, predvsem mi je bilo nelagodno, telefoni so zvonili kot nori, namesto da bi se posvečala študiju, sem se oglašala na klice, kar res ni prijetno.

Priporočamo