Daša Podržaj in Rajko Hrvatič: Poroka bo jeseni?!

Vir: Story
2. 8. 2011

Čeprav sta po naših informacijah lepa havajka Daša Podržaj in primorski poslovnež, lastnik Casinoja in Hotela Carnevale, Rajko Hrvatič, že določila datum svoje poroke, pa za medije o prihajajočem dogodku ne dajeta izjav.

Daša in Rajko, ki sta se bližje spoznala pred tremi leti, ko je ona njega obiskala na njegovem domu po poškodbi kolena, ki jo je dobil na smučišču, sta par že skoraj dve leti.

Prav v reviji Story je Daša Podržaj lani v začetku poletja prvič potrdila njuno zvezo in ob priložnosti tudi povedala: "Skupno življenje z Rajkom je odlično. Je neverjeten kavalir, saj poskrbi oziroma boljši polovici ponuja vse, da se ta ob njem počuti varno in polno življenja. Da me ne bodo vaši bralci narobe razumeli, ne gre za denar, kajti večina nevoščljivcev najino zvezo absurdno povezuje s tem, kar je popolnoma mimo. Osebno se z Rajkom ne obremenjujeva, kaj kdo govori, dokler seveda govorice ne mejijo na izmišljotine oziroma laži. Kajti sama veva, kako zasebno stojijo stvari, in svojih računov nisva dolžna polagati nobenemu mediju."

In tako jih nista želela polagati ne javnosti ne medijem, niti ko se je letos spomladi začelo na veliko govoriti, da je kavalir po duši in srcu Rajko prelepo Dašo zasnubil na enem od njunih skupnih potovanj. In čeprav so številni namigovali, da Daša nosi na levi roki zaročni prstan, se je lepotica ob tem le nasmihala in si mislila svoje, zdaj pa se je izkazalo, da smo imeli očitno z našimi namigi še kako prav.

Veliko bolj zgovorna pa je bila Daša v začetku letošnjega poletja, ko je v medije prišla novica, da je 20-letna študentka fakultete za turistične vede v Portorožu s poslovnežem Rajkom noseča. Tega, da si želi otrok, sicer ni skrivala, a je tudi jasno povedala, da čeprav jima uspeva odlično uskladiti zasebnost in delo, ki ga ne poslovnež Hrvatičevega kova ne Daša, ki na fakulteti dosega izjemno lepe rezultate, nimata malo, jima vseeno primanjkuje časa, ki bi ga še nekaj let rada izkoristila zase.

“Hvala za čestitke, vendar so povsem nepotrebne. Rada bi se zahvalila ljudem, ki so mi sporočili, da sem v blaženem stanju. Očitno vedo o meni in mojem počutju več, kot vem sama,” je takrat novico, da je noseča, cinično in z nasmehom komentirala Daša in dodala, da ko bo čas za otroke, pridejo tudi ti.

Vsekakor pa se, vsaj po govoricah sodeč in v nasprotju s Samijem, večnim zaročencem Sanje Grohar, Rajko očitno drži stare navade, da moraš dekle peljati pred oltar v letu dni po snubitvi, saj nam je ena od povabljenih gostij na njuno poroko že izdala, da sta Daša in Rajko za dan D določila 17. september, ko naj bi v krogu tistih, ki jih imata rada, in svojih prijateljev dahnila usodni da.

Prvi za Dašo in prvi za Rajka.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story