Daša Podržaj je pokazala popolno postavo

Vir: Story
4. 8. 2013

Na enem od priljubljenih kopališč v bližini Poreča smo na plaži ujeli manekenko Dašo Podržaj, nekdanjo ženo primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča.

Simpatična črnolaska je v lokalu ob plaži ob glasni glasbi in kozarčku priljubljenega aperola uživala v večji družbi, z njo pa je bil tudi njen novi fant, postavni košarkar Mirko Stambolija. Parček smo pred časom opazili tudi v enem izmed nakupovalnih centrov.

Daša, ki bo kmalu praznovala 23. rojstni dan, se je po rojstvu sina Krisa in kasneje po ločitvi od moža Rajka Hrvatiča kar razcvetela, spomladi pa se je ponovno vrnila tudi na manekenske brvi.

Čeprav je lani, ko je v medije prišla novica, da se po komaj pol leta po ekstravagantni poroki, za katero naj bi Rajko po nekaterih informacijah zapravil kar 120 tisoč evrov, zakonca ločujeta, kazalo, da se nam obeta še eno zvezdniško pranje umazanega perila v javnosti, sta oba s tem opravila dostojanstveno.

Kako usklajujeta skrbništvo nad Krisom, ki je februarja dopolnil eno leto, in zakaj je Daša v poreč prišla brez sina, izveste v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2013

Story Story 32/2013, od 31. 07. 2013