Daša Podržaj je praznično razpoložena

19. 12. 2015

Manekenka Daša Podržaj, nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, ki bo v praznični izdaji slovenskega Playboya v rubriki Sanjsko dekle umetniško razkrila svoje ženske čare, je v decembrskih dneh dejavna na številnih področjih, a z mislimi že pri praznikih, ki jih nadvse obožuje.

Ob vseh obveznostih Podržajeva decembrske dni izkorišča za nakupe manjših prazničnih malenkosti za svoje najdražje, najbolj pomemben je seveda sin Kris.

V nasprotju z večino, ki nas v teh dneh pri obloženih mizah rado zanese, Daša pridno trenira in skrbi za postavo.

"December je kar pester, saj sem dejavna pri številnih projektih ter v manekenskih vodah. V zadnjem času se tudi precej več posvečam gibanju in zdravi prehrani, kot sem se v preteklosti. Dvakrat na teden treniram v Alfa Gymu v Ljubljani pri trenerju Andražu Kavki, ki me zelo uspešno 'muči' in spodbuja," pove Daša in nadaljuje: "Andraž mi je sestavil tudi jedilnik, ki ga bolj ali manj uspešno upoštevam, in rezultati so tu. Sicer sem še daleč od končnega cilja, vendar se mu počasi in vztrajno bližam. Letošnje praznike bom preživela doma, v krogu družine. Zelo rada imam praznični decembrski čas in komaj čakam, da okrasimo božično smrekico ter preživljamo večere skupaj ob prižganem kaminu, dobri hrani in kozarčku vinske kapljice. Božični večer bom preživela v širšem družinskem krogu in tega se tudi najbolj veselim – izmenjali si bomo manjša darila, kar pa seveda ne velja za otroke, ki jih Božiček vsako leto kar bogato obdari. (smeh)"

Značke: Daša Podržaj

Priporočamo