Daša Podržaj: Kljub bogatemu fantu ne počiva

Vir: Story
19. 11. 2010

Ko se je nekdanja miss Hawaiian Tropic in dekle Rajka Hrvatiča Daša Podržaj preselila na Obalo k svojemu fantu, je završalo, da bo postala le ena, ki cele dneve uživa in nič ne dela. A strah, da bo odličnjakinja in Zoisova štipendistka vse obesila na klin, je odveč.

Daša, ki zadnje mesece večinoma živi v fantovi razkošni vili nad Portorožem, ima zelo poln urnik, in čeprav je njen faks bližje, študij na Turistici vseeno zahteva celega človeka. “Predavanja so vsak dan, razen ob petkih, tako da mi vzame precej časa. Veliko je tudi sprotnega dela, domačih nalog, včasih delam za šolo tudi pozno v noč. Skoraj vsak dan imam nekaj obveznega na urniku, tako da zelo težko manjkam, morala sem odpovedati že kar nekaj modnih revij in fotografiranj. To me sicer žalosti, saj imam to delo rada, a delam precej manj kot spomladi, ampak šola je na prvem mestu,” je povedala Daša, slišati pa je tudi, da jo pri vsem tem Rajko močno podpira in si tudi sam želi, da bi Daša pri študiju dosegla zastavljene cilje.

Nova Story že v prodaji

Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri