Daša Podržaj je na strogi dieti

Vir: Lea
11. 5. 2016

Nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Daša Podržaj, spada v četico vidnih slovenskih manekenk, ki vedno znova presenetijo.

“Včasih mi sicer malo zmanjka motivacije, ampak dobra novica je, da imam zdaj strogega trenerja, ki poskrbi, da se ne 'sprostim' preveč.”
Daša nam je razkrila, da je njeno življenje končno v pravih tirnicah, saj se posveča sebi in je vidno srečna tudi na drugih področjih.

Tokrat nam je razkrila, kdo je skrivnostni moški, ki skrbi za njeno vrhunsko športno formo ter žensko zapeljivost, saj je v zadnjih mesecih videti res popolno v vseh pogledih.

"Lani poleti sem naredila preskok v glavi in se odločila, da se vrnem v tiste čase, ko sem bila ponosna na svoj videz in postavo. Tako sva se z Andražem Kavko, osebnim trenerjem in lastnikom fitnes studia Alfa Gym v Ljubljani, dogovorila za sodelovanje. Napisal mi je jedilnik in mi sestavil treninge. Brez zadržkov z veseljem dvakrat na teden treniram pod njegovim nadzorom, sicer pa sama. Pri trenerju Andražu zelo cenim, da ve, kaj dela, in mi ne pusti dihati," pove Daša in razkrije, kako so potekale priprave za Miami, kjer je sodelovala na povabilo našega vrhunskega fotografa Aleša Bravničarja na prav posebni fotografski delavnici za modele. "Konec marca sem odpotovala v Miami, kjer sem delala kot model na fotografski delavnici Shoot The Centerfold. Takšno delo zahteva top videz modelov, zato sva se z osebnim trenerjem Andražem na projekt začela pripravljati že dva meseca pred odhodom. Poleg najinih običajnih treningov, ki jih skupaj izvajava dvakrat na teden, sicer pa treniram doma, sva se odločila za precej strogo dieto. Izogibala sem se ogljikovim hidratom, predelani hrani in alkoholu. Tako sem si s kombinacijo skoraj vsakodnevnih treningov in omenjenega prehranjevalnega režima ter trde roke trenerja Andraža prigarala učvrščeno telo, kakršno sem si od nekdaj želela."

Boljša kakovost življenja

Podržajeva ne skriva navdušenja, da je s svojim delom pod strokovnim vodstvom trenerja Andraža dosegla želene rezultate, a izzivov za v prihodnje ji ne manjka. "Seveda najino delo še ni končano, saj vedno obstaja prostor za napredek, vendar pa moram reči, da sem zelo vesela, da me je vzel pod svoje okrilje in me tako lepo pripravil na vse manekenske projekte, ki sem jih imela v zadnjih šestih mesecih. Oba se že posvečava novim izzivom ter pripravljava na poletje in na to, čemur Andraž pravi 'projekt plaža 2016'. Sama sem, kot že omenjeno, trenutno zelo zadovoljna s svojim telesom, predvsem pa s tem, da sem se naučila aktivno in zdravo živeti. Zdaj, ko redno treniram in se razmeroma zdravo prehranjujem, imam občutno več energije in zagona za vsakodnevne obveznosti, hkrati pa se je močno povečala kakovost mojega življenja na vseh področjih."

TRENER O DAŠI

"Z Dašo je super delati, saj je pridna in zagnana – zato so tukaj tudi rezultati najinega trdega dela. Je zelo prijetna in zabavna, z veseljem sem njen trener, saj so treningi vedno polni smeha in zabave, hkrati pa tudi resnega dela. Za prihodnost imava cilj še bolje izoblikovati Dašino telo in nato vzdrževati doseženo stanje z rednimi treningi ter zdravo prehrano," je bil jasen njen osebni trener Andraž Kavka.

Značke: Daša Podržaj

Priporočamo