Daša Podržaj najeta za hosteso

Vir: Nova
3. 9. 2013

Nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča Daša se je po ločitvi od moža brez večjih življenjskih pretresov popolnoma pobrala ter je ob odgovorni materinski vlogi, saj ima sina Krisa, že mesece zelo dejavna na manekenskem področju.

Lepotico smo ujeli na slovenski obali, natančneje v Portorožu, kjer nam je zaupala nekaj svežih zanimivosti.

"To poletje sem kar veliko časa na slovenski obali ter v Poreču. V Poreču čas preživljam s sinom Krisom, medtem ko se na slovensko obalo odpravim ob koncu tedna, seveda ne vsak, da se družim in zabavam s starimi prijatelji," pravi.

EP v košarki

"Daljšega dopusta zame letos ni bilo, saj sem večino vikendov do konca julija intenzivno delala na modnih revijah, septembra pa skoraj ves mesec delam na evropskem prvenstvu v košarki.

Poletje gre zdaj že proti koncu in moram reči, da je bilo precej delovno, obenem pa tudi polno lepih trenutkov, ki jih za zdaj še ne bom razkrivala medijem, ampak jih bom obdržala zase. Na EP v košarki delam za neko podjetje, enega izmed pokroviteljev.

Žal zaradi pogodbenega dogovora ne smem povedati, za katero podjetje gre. Bom pa spremljala njihove ljudi na tekme – kot nekakšna hostesa."