Daša Podržaj ne skriva več novega fanta

Vir: Story
7. 7. 2013

Manekenko Dašo Podržaj smo pred časom opazili v enem izmed nakupovalnih centrov, kjer pa ni bila s svojim sinčkom, temveč ji je družbo delal novi fant Mirko Stamboli, sicer nekdanji košarkar, s katerim je v zvezi že nekaj mesecev.

V trgovini sta se ustavila na hitro, saj sta nakupila le nekaj osnovnih potrebščin. Ko sta plačala na hitri blagajni, pa sta center nemudoma zapustila.

Sicer pa smo Dašo in Mirka skupaj ujeli že aprila in takrat nam je manekenka povedala, da sta le dobra prijatelja. Ob vprašanju, ali se je prijateljstvo z Mirkom le razvilo v kaj globljega, pa se je le zahihitala.

"Ja, tako, se druživa, haha. Pač, tako, bom rekla, da o kakšni resni zvezi res še ne morem govoriti. Bolj bi rekla, da gre za druženje in da se vse skupaj še razvija. Ne nazadnje sem pred kratkim končala resno zvezo in trenutno res ne morem skočiti v novo in se resno vezati."

Medtem pa novo poglavje dobiva ljubezensko-medijska afera primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, ki je zaradi domnevne skrite ljubezenske zgodbe z drugim dekletom pripeljala do razpada zakona z Dašo.

Več o tem preberitev v novici Rajko Hrvatič z ljubico ob bazenu!

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 28/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 28/2013

Story Story 28/2013, od 03. 07. 2013