Daša Podržaj: Nekoč na jahti, danes na supu

Daša Podržaj: Nekoč na jahti, danes na supu (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
28. 8. 2017

Nekdanja soproga podjetnega Rajka Hrvatiča, Daša Podržaj, si je privoščila dopust in se v vsej svoji lepoti nastavila sončnim žarkom. Na srečo našega paparaca zgoraj brez!

V enem od najtoplejših poletij so bili naši paparaci zelo aktivni. Tokrat smo v fotografski objektiv ujeli postavno nekdanjo gospo Hrvatič. Naključni in neprofesionalni fotograf sprva ni bil prepričan, ali gre res za Dašo ali le za njeno dvojnico, tudi zato, ker se je skrila za velikimi temnimi sončnimi očali: "Šele pozneje, ko sem jo srečal še v lokalu pri plaži in je snela očala ter sem videl njen tatu na zapestju, sem bil prepričan.

Bila je sama, brez kakšnega postavnega spremljevalca, pa tudi njenega sina ni bilo zraven. Predvidevam, da je počitnice preživljal pri svojem očetu Rajku Hrvatiču. Sta pa bila z Dašo njena starša, s katerimi so potem skupaj igrali neko družabno igro v lokalu, Daša pa je pila kavo." V enem izmed najtoplejših dni v tem poletju si je tako Daša privoščila počitnice v senci borovcev in na divji plaži na Hrvaškem, nekje med Porečem in pred Červarjem.

"Na teh divjih plažah se ženske pogosto sončijo zgoraj brez, tako da Daša ni bila nobena izjema. Poleg nje jih je bilo še nekaj, a le ona je bila znana, zato sem vzel telefon in naredil nekaj fotografij. Vidi se, da je ponosna na svoje telo, zaveda se, da je huda! O kakšnem celulitu ni ne duha ne sluha! Na soncu je bila ves čas toples, le po tem ko je šla supat, si je nataknila modrček," je še podrobno opisal dogajanje na plaži naključni paparac. "Lahko pa še povem, da Daša ima kaj pokazati. Njenih prijateljic tako ne bi imenoval le breskvici, ampak sta lahko kar pravi meloni!" je še slikovito zaključil.

V zvezi in zakonu z Rajkom Hrvatičem je Daša poletje preživljala na njegovi jahti, danes pa so njene počitnice bolj preproste – na divji plaži pri Červarju, po morskih valovih pa zdaj pluje s supom.

Maja Muhič

Priporočamo