Daša Podržaj občasno v objemu Mirka Stambolija

Daša je pred dobrimi štirimi leti postala miss Hawaiian Tropic. Takrat si niti v sanjah ni predstavljala, da se bo njeno življenje tako obrnilo na glavo.   (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
25. 4. 2013

Manekenka Daša Podržaj se je v zadnjem času naravnost razcvetela. Zato imajo zagotovo zasluge redni obiski v njenem najljubšem kozmetičnem salonu in košarkar Mirko Stambolija, s katerim jo povezujejo že kar nekaj časa.

Postavni dolgolasec je Dašo na parkirišču pred nakupovalnim centrom, kjer je nastopala na modni reviji, že nekaj časa pred zaključkom dogodka v družbi prijatelja nestrpno čakal, ko pa jo je le dočakal, sta se pozdravila z nežnim poljubom.

O prijateljevanju Daše in Mirka smo pred časom pisali tudi v naši reviji, takrat nam je manekenka povedala, da sta le dobra prijatelja. Ob vprašanju, ali se je prijateljstvo z Mirkom le razvilo v kaj globljega, pa se je le zahihitala.

"Ja, tako, se druživa, haha. Pač, tako, bom rekla, da o kakšni resni zvezi res še ne morem govoriti. Bolj bi rekla, da gre za druženje in da se vse skupaj še razvija. Ne nazadnje sem pred kratkim končala resno zvezo in trenutno res ne morem skočiti v novo in se resno vezati."

Več v novi številki revije Story, za katero je Daša pojasnila, kje sta se z Mirkom sploh spoznala in kako pogosto se videvata.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013