Daša Podržaj: Poroka v stilu Kim Kardashian?

Vir: Lea
8. 9. 2011

‘’Rajkova bodoča nevesta kopira zvezdnico Kim Kardashian, ki je imela celotno poroko tudi v črno-belem slogu,” se glasi del elektronskega sporočila, ki smo ga prejeli v redakciji.

A očitno ni tako, saj sta imela Rajko in Daša po naših informacijah vse strogo določeno že veliko prej, preden se je svetovna zvezdnica sploh poročila.

Poročna slovesnost lepotičke Kim in njenega košarkarja Krisa se je zgodila v črno-beli pravljici pred 450 gosti. Nevesta je oblekla kreacijo družinske prijateljice Vere Wang, med poročno ceremonijo pa se je kar nekajkrat preoblekla. Gostje so morali biti oblečeni v črno-belo, pri sebi pa niso smeli imeti mobilnikov in fotoaparatov, saj sta ekskluzivne poročne fotografije prodala enemu od najbolj prodajanih tednikov na svetu.

Poroka Rajka Hrvatiča in Daše Podržaj še vedno ostaja zavita v tančico skrivnosti, a je že po vabilu sodeč jasno, da se obeta črno-bela zgodba, saj bodo tudi gostje morali biti v črno-belih oblačilih. Lahko tudi sklepamo, da se bosta Rajko in njegova Daša pripeljala vsak v svoji limuzini. Daša najverjetneje v nežnejši beli in Rajko v možati črni. Bodoča nevesta po pričevanju našega vira še vedno izbira poročno obleko ter se odloča med slovenskimi in tujimi oblikovalci. ‘’Veliko se giblje po tujini, zato ne bi bilo presenečenje, če bi si tam izbrala poročno obleko – ta bo zagotovo bela,’’ je še zaupal vir blizu parčku.

Tudi torta bo najverjetneje bela ali v dvobarvni kombinaciji, zanimivo pa bo videti, ali si bo parček na eni od najbolj odmevnih porok do zdaj omislil večnadstropno torto v naravni velikosti človeka, kot to počnejo številni svetovni zvezdniki.

Medtem ko so bile med več kot 400 gosti poroke Kim Kardashian tudi zvezdnice Lindsay Lohan, Serena Williams, Eva Longoria, pa na slovenski zvezdniški poroki 24. septembra na Mokricah zagotovo ne bodo manjkale Rebeka Dremelj, Sabina Remar in Špelca Kleinlercher – vsaj, če gre verjeti časopisu Rada, ki so ga ob vabilu prejeli vsi povabljeni svatje.