Daša Podržaj: Razgaljena v novem Playboyu

Družbo jim je 
ves čas delal 
velikanski zlati 
labod Ivan 
Janez.  (foto: arhiv Playboy, Aleš Bravničar) arhiv Playboy, Aleš Bravničar
Vir: Nova
13. 6. 2016

V novi številki ob 15-letnici slovenskega Playboya vas čaka 12 vročih strani, na katerih sta moči združila čudovita Daša Podržaj in fotografski mojster Aleš Bravničar.

Med potovanjem so obiskali tudi priljubljeni Hooters, kjer so uživali v dobri hrani in pogledu na privlačne natakarice.
Daša in Aleš sta se ujela že v preteklosti, odlična energija pa je ujeta tudi v tokratnih fotografijah.
Pozor, vroča mačka!
S svojimi prečudovitimi oblinami je Daša privabljala poglede tudi na floridskih plažah.

Manekenka Daša Podržaj je že pred leti prepričala fotografa Aleša Bravničarja pri slikanju za rubriko Sanjsko dekle, zato je bila naslovnica le še vprašanje časa in dogovora.

"Obline ima vsekakor na pravem mestu," občudovanja ni skrival Playboyev fotograf, ki je za lokacijo izbral prav Miami, njegov drugi dom. Zaradi tega so jim bila odprta vrata na številne čudovite snemalne lokacije, med drugim tudi v prekrasno vilo na Hibiscus Islandu. V sklopu delavnice Shoot the Centerfold v Miamiju in ob podpori Wood Stock Eyewear (woodstockeyewear.com) je med drugim nastala tudi osupljiva naslovnica, s podobo prave rajske ptice. "Med potovanjem smo se odlično zabavali, veliko časa smo namreč izkoristili za raziskovanje okolice in hitro prehrano, ki smo se ji le s težavo upirali," je povedal mojster Aleš Bravničar. Med obiskom so se odpeljali tudi v Narodni park Everglades, odlična ekipa pa je poskrbela za maksimalno zabavo in dobro sveže vzdušje.

Nagajalo jim je vreme

"Na začetku je bilo nekaj treme, vendar nisem bila živčna, saj je Aleš resnično car, ki mu povsem zaupam," je povedala Daša Podržaj, ki je tokrat odvrgla krpice na plažah prečudovite Floride. V 18 dneh, kolikor jih je ekipa preživela na drugi strani Atlantika, so se dobro zabavali, njihovi 'družinici' pa se je pridružil tudi nov član. "Zelo smo se zabavali in tako smo ob snemanju v bazenu vile v Miamiju spoznali Ivana Janeza, dvometrskega zlatega napihljivega laboda, ki nas je nato v avtu spremljal tudi celotno potovanje," v smehu pripoveduje Daša, ki ji spomini na marčevske dni še danes izrišejo nasmeh v kotičke ustnic. Dobrega vzdušja ni pokvarilo niti vreme, ki pa ni bilo prav nič tropsko, saj so jih v večini spremljali oblaki in dež. "Prav zaradi slabega vremena smo snemali še nekaj ur, preden smo odhiteli na letalo," pove tokratna lepotička z naslovnice, ki – čeprav se je znašla v družbi samih predstavnikov moškega spola – s tem ni imela nikakršnih težav, saj nam je zaupala, da se bolje razume s fanti, ker manj komplicirajo. Njen najljubši fant, sinček Kris, pa jo je sicer tokrat počakal doma, čeprav Daša najbolj uživa prav v vlogi mame.

■ Nika Arsovski

Fotografiranje je omogočil Wood Stock Eyewear.

Značke: Daša Podržaj

Priporočamo