Daša Podržaj s sinom ujeta v Kopru!

5. 5. 2014 | Vir: Nova
Deli
Pred dnevi smo jo opazili v osrčju Kopra.  (foto: revija Nova)
revija Nova

Nekdanja žena primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, postavna manekenka Daša, ki ima z njim sina Krisa, rada obišče slovensko obalo. Po naših skritih virih jo na Obalo vežeta kar dve življenjski obveznosti.

Prva je ta, da si je Daša, ko je živela v Portorožu, spletla lepa prijateljstva ter dobila družbo prijateljic, ki jih vedno z veseljem obišče. Druga obveznost pa je, da je po koncu zakona s Hrvatičem z njim zajadrala v sporazumen prijateljski odnos, kjer jo obvezuje vzgoja sina Krisa, ki ga z veseljem dostikrat v varstvo vzame tudi očka Rajko.

Tako smo pred dnevi v osrčju turistično obarvanega Kopra opazili lepo Dašo s sinom, ki je dopolnil že dve leti, v družbi svojih prijateljic.

Daša

Opazili smo, da so ženske ob kavi ter sadnih vitaminskih napitkih v prelepem sončnem vremenu veselo kramljale o ženskem svetu, kozmetiki in o vzgoji otrok, ki jih je s svojimi otroškimi vprašanji na trenutke zmotil simpatičen Kris, ki je mamico opozoril, da ju očka čaka. Daša mu je lepo obrazložila, da bosta odšla k očku takoj, ko bo ta zaključil neki sestanek. 

Daša

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec