Daša Podržaj zasluži več kot Hrvatič?!

Vir: Nova
4. 10. 2013

Odkar se je manekenka Daša Podržaj tudi uradno ločila od primorskega podjetnika Rajka Hrvatiča, dobesedno cveti. In cveti ji tudi posel.

Daša se je že pred ločitvijo od Rajka preselila v rojstno Radovljico in obenem poskrbela za svojo preobrazbo. Ne le da je svoje telo do potankosti natrenirala s pomočjo Alenke Košir, tudi sicer kar žari – in na polno dela.

In če govorimo o delu, potem moramo priznati, da v zadnjem mesecu nismo zasledili skoraj nobenega odmevnega dogodka, na katerem ne bi bilo visoke lepotice, na katere postavi ni opaziti, da je mamica. Daša je trdo prijela za delo in po informacijah, ki jih imamo, zasluži tudi dobre honorarje, veliko boljše kot v času, ko se je njena ljubezen z Rajkom začela.

Daša je namreč trdno zgrabila bika za roge in se vrgla na delo, nova poznanstva, ki jih ima, ji pri iskanju dela pomagajo, slišati pa je tudi, da so ji kar nekaj dela pomagale najti njene prijateljice manekenke, ki jim ni vseeno za Dašino žalostno ljubezensko zgodbo.

Ker so govorice na Primorskem, ki jih potrjuje tudi prodaja Rajkove vile nad Portorožem, da poslovnežu v poslu ne gre najbolje, vse glasnejše, sklepamo, da njegova bivša žena morda celo služi večje denarce kot on?

Ob vsem tem pa Daša, kot nam je uspelo izvedeti, tudi pridno opravlja izpite na fakulteti, študij pa je v preteklosti prekinila zaradi rojstva in vzgoje Krisa, ki je pravi mali lepotec. Izvedeli smo tudi, da je Daša tako zasedena, da je morala v zadnjih tednih nekaj ponudb za delo celo odkloniti, saj bi sicer lahko celo pregorela.

Priporočamo