David Hasselhoff pred leti v Baywatchu za las speljal vlogo Tilnu Artaču!

7. 6. 2018
Deli
David Hasselhoff pred leti v Baywatchu za las speljal vlogo Tilnu Artaču! (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Priljubljeni slovenski komik in imitator Tilen Artač je pred leti navduševal kot reševalec iz vode. Poletje se vse bolj nezadržno bliža in Tilen bo imel že kaj kmalu priložnost, da znova pokaže svoje reševalne spretnosti.

Tilen Artač je znan po svojih številnih talentih, poleg tega, da je odličen imitator, ki ga vsak petek lahko slišimo na Radiu Ga Ga, je tudi eden tistih, ki se zna odlično šaliti na svoj račun.

Pred leti se je celo potegoval za vlogo v TV seriji Baywatch, če gre seveda verjeti komiku in voditelju Juretu Godlerju, ki je avdicijski posnetek objavil na svojem YouTube kanalu. "Tilen Artač v avdicijskem posnetku za TV serijo Baywatch. Žal je šla vloga k Davidu Hasselhoffu," je pod posnetek šaljivo in v svojem slogu zapisal Jure Godler.

Posnetek je nastal že leta 2009, od tedaj je Tilen uresničil že številne druge vloge, njegov duhovit humor pa še vedno navdušuje njegovo številno publiko.

No, še več Tilnovega humorja pa vas čaka že 19. junija, ko bo nastopil v Kinu Bežigrad.

Do vstopnic lahko pridete zgolj s povabilom ali s sodelovanjem na našem nagradnem natečaju, v katerem boste z nami delili svoje občutke, želje in misli, ki se vam porajajo, ko spremljate nogometno tekmo vaših priljubljenih klubov. Najboljše izjave, ki nam jih boste poslali, pa bodo na koncu luč ugledale na odru Kina Bežigrad. Vse podrobnosti najdete TUKAJ.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk