David Helbel – Kmetija: Razkril dogajanje na seniku

David Helbel – Kmetija: Razkril dogajanje na seniku (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Lady
8. 11. 2017

David je prvi izmed udeležencev šova Kmetija, ki je bil kazensko izločen. Pravi, da je glavni razlog, da so ga izločili, ta, da je hodil čez ograjo. Ali je pri tem imela kaj vloge tudi ukradena salama, ne ve in ga tudi ne zanima preveč.

"Jaz sem že takoj, ko sem jo ukradel, rekel, da me lahko kaznujejo. Ne pa vso družino!" Tudi ko je ponagajal Sabini z močnikom, ni bilo vse tako, kot je Sabina povedala. "Jaz sem dal samo eno žličko močnika gor na blazino. Sabina je nato to oprala in sama namazala gor ter kazala, kot bi ji jaz toliko dal gor. Jaz nisem iskal konfliktov. Ves čas sem delal." Ko se je prijavil v Kmetijo, se je sicer zavedal, da bo pomanjkanje določenih dobrin. Vseeno pa je zdaj odkrito povedal, da je pričakoval, da bodo imeli od hrane vsaj čebulo. Pogrešal je tudi britvice za britje in malo več 'udobja' pri osebni higieni. Sicer o sami Kmetiji nima pripomb.

Ko smo ga povprašali, komu privošči zmago, je kot iz topa izstrelil, da Katji. Že za časa bivanja na Kmetiji so preostali sotekmovalci namigovali, da se med njima nekaj plete. Ko smo ga povprašali o tem in ga prosili, ali nam lahko zadevo pojasni, je smeje odgovoril: "O tem pa zdaj ne bom pravil. To pa ja veš!" Ko smo vztrajali in spraševali naprej ter mu omenili, da smo izvedeli, da naj bi se vse skupaj zgodilo kmalu po začetku bivanja na kmetiji, nam je dejal: "Na začetku že, ja!" Hm ... Zdaj si lahko vsak ustvari svoje mnenje, a nekaj je zanesljivo, Katja je po Davidovih besedah privlačna punca in simpatijo med njima so opazili tako sotekmovalci kot tudi gledalke in gledalci pred televizijskimi sprejemniki.

Tudi ob tej navedbi nam pritrdi. "Normalno, saj niso butasti!" Vseeno nam podrobnosti dogajanja na seniku ni želel razkriti. A smo vztrajali in prišli do zaključka, da sta oba trenutno samska in so zato vse poti, ko se bosta spet srečala zunaj šova, odprte. David nam je priznal, da bi zaživel skupaj s Katjo, bodisi pri njem ali pri njej. "Meni se Katja dopade!" V svojem tipičnem slogu pa doda: "Samo nisem pa 100-odstoten, da bova skupaj!"

Besedilo: Aleš - Rod // Foto: Pop TV

Priporočamo