David Urankar bo spet očka!

David in Ajda sta Liamu 
veselo novico povedala 
takoj po pregledu. (foto: Foto: Boštjan Podlogar) Foto: Boštjan Podlogar
Vir: Nova
25. 3. 2019

Priljubljeni slovenski voditelj David Urankar je potrdil veselo novico. 

Z ženo Ajdo sta v pričakovanju drugega otroka, novico pa sta objavila s simpatično fotografijo, na kateri sta s prvorojencem Liamom. Družinica se bo tako kmalu povečala! David in Ajda sta veselo novico o prihajajočem članu povedala Liamu takoj po pregledu in fantek je novico sprejel z navdušenjem.

“Zdaj že vsi okrog vedo, da ima mami v trebuščku dojenčka, da ga bo peljal z vozičkom in naučil govoriti, ker dojenčki tega še ne znajo,” pove David, ki ne skriva navdušenja nad družinsko srečo. “Liam se zelo veseli bratca, že zdaj tipa Ajdin trebušček in mu pove kakšno zgodbico. Predvsem pa mu je všeč ideja, da bo imel novega člana za igranje z avtomobilčki, ki jih ima že kar celo zbirko,” še doda.

Pomembno je razumevanje

David je zelo zaposlen z delom na televiziji, kjer ga lahko spremljamo v oddajah Dobro jutro in Avtomobilnost, povezuje številne prireditve, nastopa v oglasih in hkrati še odlično opravlja delo očeta in moža. Vse to pa ne bi bilo mogoče, če na drugi strani družine ne bi imel podpore in zaupanja. Zato bo tudi svoji ženi Ajdi ob prihodu novega člana stal ob strani.

“Ajda ima rok v začetku avgusta, kar je - kar se mojega dela tiče - kot naročeno. Poleti oddaje počivajo, dogodkov pa tudi ni toliko kot na primer ob koncu leta. Zagotovo si bom vzel prosto, saj sem si tudi pri Liamu. No, takrat sem bil v bistvu tudi suspendiran, ampak o tem kdaj drugič,” pove David, ki ceni dober odnos v razmerju z njegovo Ajdo.

“Sem spada tudi razumevanje med partnerjema. Mislim, da se ne 'šteje', kdo je kolikokrat previjal, kuhal, kupčke podiral. Če vsak odnese malo, je hitro okej. Podpore pa tudi, kolikor se le da, pa ne le pri novorojenčku – že zdaj vidim, kako Liam hitro raste in poskušamo biti čim več skupaj!”

Popolnoma nič ne bosta komplicirala

David je že nekajkrat priznal, da je Liam dokaj nezahteven malček, in čeprav pravijo, da si dva otroka nista podobna, se zakonca s tem ne obremenjujeta. “V bistvu se bova držala že sprejetega načrta: s čim več dobre volje in čim manj kompliciranja. Pri Liamu se je, trkam po lesu in glavi hkrati, to res dobro obneslo. Če bo tokrat tudi tako, se pa slišimo čez nekaj let. Zavedava se, da bo malček prinesel tudi kakšno žurersko noč, ampak tako pač je. Kar se pa nočnega vstajanja tiče, pridno vadim že kar nekaj let, saj za oddajo Dobro jutro tudi vsake toliko vstanem sredi noči,” še prizna David.

Besedilo: MIMA // Fotografije: Boštjan Podlogar