David Urankar bo za poroko še lepši

Vir: Nova
23. 7. 2013

Najboljšim fantom, ki so že poročeni, kot sicer prepeva Simona Vodopivec, se bo v prihajajočem mesecu pridružil tudi maneken in televizijski ter radijski voditelj David Urankar.

Z grafično oblikovalko Ajdo Rotar, s katero sta sicer par že nekaj let, bosta na uradno skupno pot stopila avgusta. Ker gre za hitro bližajoči se datum, so seveda priprave že v zaključni fazi. Bodoča zakonca sta pridno načrtovala, zato priprave potekajo v skladu z njunimi željami.

Bodoča mladoporočenca sta si izbrala obred in slavje, ki sta všeč obema in ki nista prav pogosta. Poleg tega, da skrbita za organizacijo, oba tudi delata, zaradi česar sta njuna urnika zapolnjena. David je po zaključku sezone TV-oddaje Dobro jutro odšel na Dunaj, kjer pri agenciji Stellamodels snema avstrijske reklame.

Po kampanjah za Millennium city shopping center in Austrian airlines ga je pravkar fotografiral avstrijski top fotograf Gerry Frank. Večji del preostalega časa pa prebije na treningih. V ljubljanskem fitnes studiu Alive pod nadzorom trenerja Boštjana Gamsa intenzivno izvaja program za top formo. Poleg brezhibne forme, ki je nujna v manekenskem delu, se pridno poti tudi za poročni dan. Velikokrat se mu pri teku in partiji skvoša pridruži tudi Ajda, sam pa skrbi za kondicijo in izklesanost še v fitnesu.

Navsezadnje, kot so mu potrdili znanci in prijatelji, ki so že okusili zakonsko življenje, bo tudi za poroko in usodni DA kondicija še kako prav prišla! Sicer pa David, v nasprotju z oboževalkami, prav nič ni žalosten zaradi dneva, ki bo končal njegovo pregovorno svobodo. Navsezadnje bodo za morebitni manjkajoči pogum poskrbeli tudi pajdaši, ki ga bodo v zakon pospremili na fantovščini.

Več izveste v novi Novi, za katero je David spregovoril o pripravah na svečani dogodek in izdal, kako sta videti poročna prstana in kakšna bo poročna torta.

Priporočamo