David Urankar z novorojenim sinkom Nelsom na sprehodu ob Ljubljanci

Ajda Urankar, David Urankar, Liam (sin) (foto: Foto: Marko Delbello Ocepek) Foto: Marko Delbello Ocepek
14. 8. 2019

Za simpatičnega in vedno zgovornega televizijskega voditelja Davida Urankarja (34) je bil letošnji predzadnji julijski dan nepozaben, saj sta z ženo Ajda že drugič postala starša.

David in Ajda sta namreč 30. julija dobila še enega sina, triletnemu Liamu se je pridružil bratec Nels, ki je že dober teden v domačem ognjišču, kjer se štiričlanska družinica odlično počuti. Še več, novopečena starša sta se na novega družinskega člana, ki je prijokal na svet kakšen dan prej, kot je bilo načrtovano, dobro pripravila, saj sta že pred rojstvom pripravila sobico, v kateri bo bival novorojeni Nels.

Kot nam je le nekaj dni pred rojstvom zaupal Urankar, najbolj ceni to, da je lahko skupaj z družino, saj se vsi skupaj več kot odlično dopolnjujejo. Tako gredo radi na sprehod in sladoled ob Ljubljanici, še raje pa skočijo na morje. Slednjega tudi to poletje ne manjka in če bo vse po sreči, bo povečana družinica kaj kmalu 'skočila' na morje, saj ga vsi skupaj preprosto obožujejo, ne nazadnje pa si naberejo novih moči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home 💙

A post shared by David Urankar (@david.urankar) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sooooooooooooooooo happy ❤️

A post shared by David Urankar (@david.urankar) on