David Vrbnjak je po prihodu iz Big Brotherja stopil v stik z nekdanjo zaročenko

Vir: Story
18. 6. 2015

David Vrbnjak je v hiši Big Brother veljal za velik navdih. Že kot otrok se je namreč spopadal s posledicami cerebralne paralize, njegovi vztrajnost in volja pa sta med tekmovalci veljali za vrlini, vredni spoštovanja. Story je tokrat z njim spregovoril o njegovih prvih trenutkih z družino in o načrtih za prihodnost, nikdar pa ni skrival, da si močno želi umirjenega družinskega življenja.

Kot nam je povedal, so pretekli dnevi zanj minili v znamenju opravljanja obveznosti. "V soboto sem prišel domov ob petih zjutraj, ob sedmih pa sva se z očetom že peljala na Pag, kjer je sosed organiziral delovni oddih," nam je svoj prvi dan v objemu domačih opisal David in dodal, da ga je družina doma pričakala s spodbudnimi besedami. Prav s temi pa ga je v domačih Štorah pričakala tudi nekdanja zaročenka.

"Moram priznati, da se mi je že oglasila. Sicer ima takšno službo, da nima veliko časa, ampak sva se že slišala," je priznal David, ki je z nekdanjim dekletom preživel štiri leta, zaročena pa sta bila dve. "Ko dekle zaprosiš, ji daš vedeti, da se želiš prej ko slej poročiti, da si želiš z njo preživeti vse življenje, s tem ji daš vedeti, da gre zares. Zvezo sva začela leta 2010, zaprosil sem jo na božični večer leta 2012," je povedal David in dodal, da jo je zaprosil še v študentskih letih. "Dal sem ji vedeti, da mi pomeni vse. Načrtoval sem, da bi se v dveh, treh letih poročila, potem pa je šlo vse navzdol. Poleg tega sem izgubil še delo ..." se tega težkega časa spominja David, ki je z nekdanjim dekletom končal zvezo lanskega avgusta, obžalovanje nad svojimi dejanji, ki so pripeljala od razpada zveze, pa je večkrat izrazil tudi v šovu.

"Verjamem, da sem dovolj čustven in stabilen ter da bom nekoč lahko ljubezen gojil do punce, ki mi jo bo vračala. Zelo mi je žal, da se nekdanjemu dekletu nisem posvečal. Srce se mi para. Do konca življenja se to ne bo spremenilo. Imel sem idealno taščo, tasta, svaka in svakinjo. Tega nisem znal ceniti. Če bi lahko videla, koliko jo imam še vedno rad, bi si verjetno premislila. Skoraj pet let sva se dobro razumela, potem sem se umaknil," je sostanovalcem zaupal David in dodal, da njuna skupna usoda ni v njegovih rokah. "Davida sem nekaj časa opozarjala, ker se ni obnašal tako, kot naj bi se moški obnašal do svoje partnerice," je pojasnila njegova mama Darja in dodala, da mu je večkrat svetovala, kako naj živi, da bo zveza zdržala.

"Ni me poslušal, za kar mu je danes žal. Vem, da prejšnjega dekleta ni še pozabil in da je vse še malo sveže," je še povedala Darja, ki s svojim sinom goji prav poseben odnos. "Kot večina mladih tudi midva nisva delala velikih načrtov za prihodnost, ker živimo v negotovih časih in ti sistem česa takšnega pravzaprav ne dopušča. Moji ideali, če jih strnem, so: družina, otroci, hiša s psom," z nasmehom na obrazu pove David. Kljub misli na nekdanje dekle pa je David obenem priznal, da ga je doma čakalo kar nekaj sporočil oboževalk. "Sporočila na mobilni telefon kar dežujejo. Za zdaj se še ne bom ukvarjal s tem, saj je vsega preveč. Prejel sem tudi veliko povabil za prijateljstvo, ampak sprejmem samo ljudi, ki jih poznam," pojasnjuje David, ki se bo v prihodnjih dneh osredotočil na iskanje novega delovnega mesta. "Službene ponudbe za zdaj še nisem dobil, se bom pa angažiral na tem področju. Upam, da sem se delodajalcem pokazal v dobri luči. Moji glavni področji še vedno ostajata kemija in laboratorij, se pa ne bi branil niti ponudbe s področja fitnesa," pojasnjuje 25-letnik, ki prav športno udejstvovanje uvršča med glavne razloge za svoje dobro okrevanje.

"Razlog za moje ukvarjanje s fitnesom je bilo na začetku predvsem zdravstvene narave, saj sem se za treninge odločil na podlagi zdravstvenega mnenja, v preteklosti pa sem se ukvarjal tudi z rokometom," še pove.

Napisala Kaja Milanič

Foto arhiv POP TV, osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 24/2015

Story 24/2015, od 11. 06. 2015