Dejan Krajnc ima zdaj takšno pričesko, kaj pravite, mu bolj pristoji kot prejšnja?

10. 11. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

Priljubljeni glasbenik je brez svoje nekoč prepoznavne irokeze videti precej drugače.

Številni oboževalci so si Dejana Krajnca zapomnili ne samo po energičnih in odlično izpeljanih nastopih, temveč zaradi vpadljive pričeske, ki jo je vrsto let skrbno negoval. Lase si je barval na svetlo in urejal v visoko irokezo, kar je početje, ki zahteva precej časa.

Znana Slovenka je po ločitvi morala v najemniško stanovanje, zdaj pa ji je (skupaj z otrokoma) takole ...

Letošnje poletje pa se je odločil za spremembo - a ne kar tako, šlo je za poseben namen. Začelo se je takrat, ko je na svojem Instagram profilu napovedal, da če do koncerta na festivalu Pivo in cvetje njegova slika zbere 25.000 všečkov, se bo poslovil od svoje znamenite pričeske. Seveda je slika zbrala več kot 25.000 in Dejanu ni preostalo drugega, kot da uresniči tisto, kar je obljubil. Ob tem pa je poskrbel še za eno presenečenje - kar na odru mu je lase pobril znan in priljubljen radijski voditelj Miha Deželak.

Delovna akcija se vrača, voditeljica Ana Praznik pa razkriva zakulisje ...

No, takrat je irokezi pomahal v slovo in je bil nekaj časa čisto na kratko postrižen. Zdaj, po nekaj mesecih, so njegovi lasje spet zrasli in očitno se odloča za podobno pričesko, kot jo je imel prej - če sklepamo po fotografijah, ki jih je objavil na svojem Instagram profilu. Ob strani so lasje pobriti, zgoraj pa nekoliko daljši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

In očitno se je odločil za svojo naravno barvo, ki je - temna. Morda jo je poudaril s kakšnim preparatom, a tega ni razkril. V vsakem primeru ravna tako, kot čuti sam, kar je tudi prav. Nam se zdi, da mu tudi ta pričeska odlično pristoji, enako navdušeni pa so tudi Dejanovi oboževalci, ki jih ni malo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Sicer pa je bil v zadnjem času precej deloven, imel je veliko koncertov. Znal si je tudi vzeti kakšen dan zase in za svoje najbližje, da si je nabral energijo in nove moči. Zagotovo se bo kmalu spet lotil ustvarjanja in pričakujemo lahko nove, živahne melodije, ki bodo postale uspešnice.

BONUS VIDEO: Pogovor z Nino Osenar Kontrec: "Šele po treh sezonah Big Brotherja so mi rekli televizijska voditeljica in ne starleta"

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ