Po veliki spremembi, ki se mu je zgodila, je Dejan Krajnc zdaj razkril, kako je z njim

2. 8. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

Se še spomnite, kako se je Dejan poslovil od svoje ikonične pričeske?

Marsikdo verjetno ve, da se je to zgodilo na prireditvi Pivo in cvetje v Laškem, ko je priljubljeni glasbenik kar na odru ostal brez svoje irokeze, zaradi katere so se vrsto let številni obračali za njim. In kaj je bil razlog za tako odločitev?

Preberite še: Tina Gaber sicer o Robertu Golobu ni želela govoriti, govorice o ločitvi pa je vseeno potrdila, tukaj so podrobnosti

Na svojem Instagram profilu je namreč napovedal, da če do koncerta na festivalu Pivo in cvetje njegova slika zbere 25.000 všečkov, se bo poslovil od svoje znamenite pričeske. Seveda je slika zbrala več kot 25.000 in Dejanu Krajncu ni preostalo drugega, kot da uresniči tisto, kar je obljubil. Ob tem pa je poskrbel še za eno presenečenje - kar na odru mu je lase pobril znan in priljubljen radijski voditelj Miha Deželak.

Zdaj je od tega dogodka minilo kar nekaj časa in Dejan je pokazal, kaj si je privoščil. Seveda je poletje za glasbenike tudi sezona koncertov, a tudi oni si zaslužijo oddih. Tako si je privoščil "skok" na grški otok Kreta, kjer pa ni pozabil na svoje oboževalce. Razveselil jih je s fotografijo, na kateri je z veseljem skočil v bazen, da se malce pohladi.

"Prvič v življenju imam hotelsko sobo v @stconstantinbeachhotel iz katere lahko skočim direktno v bazen," je zapisal Dejan. Ob tem je v oči padla še njegova pričeska - zdaj je prav poletno lahkotna, bi lahko rekli. No, morda se kdaj vseeno spet odloči za irokezo. Do takrat pa bo užival v dejstvu, da se mu zdaj z lasmi in pričesko ni treba kaj preveč ukvarjati - in to je predvsem poleti res odlična reč!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Morda vas zanima še: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Bonus video: ANA ROŠ STOJAN: "Kuhanje za najbližje je moje izkazovanje ljubezni."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk