Vau, Dejan Krajnc je naredil nekaj, kar ni pričakoval nihče in čisto presenetil (oboževalke pa ...)

17. 7. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

No, to pa je sprememba pa pol, se vam ne zdi? In za tole je verjetno bilo treba zbrati kar nekaj poguma.

Nekoč je bil priljubljeni član Poskočnih muzikantov, nato pa so se njihove poti razšle. Zdaj Dejan Krajnc nastopa pod imenom Dejan Dogaja in žanje samostojne uspehe. Priljubljeni glasbenik je tudi zelo postaven, tako da ne čudi dejstvo, da ima veliko oboževalk. No, tem je všeč še njegova nenavadna pričeska - visoka, na svetlo pobarvana irokeza.

Preberite še: Tako luksuzen je novi avto Tine Maze, ko ga je pokazala, so mnogi kar obnemeli, kakšen lepotec

A zdaj je ostal brez nje! In kaj je razlog? Vse skupaj se je začelo že pred časom, ko je na svojem Instagram profilu napovedal, da če do koncerta na festivalu Pivo in cvetje njegova slika zbere 25.000 všečkov, se bo poslovil od svoje znamenite pričeske. Seveda je slika zbrala več kot 25.000 in Dejanu ni preostalo drugega, kot da uresniči tisto, kar je obljubil. Ob tem pa je poskrbel še za eno presenečenje - kar na odru mu je lase pobril znan in priljubljen radijski voditelj Miha Deželak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

Dejan je s spremenjeno pričesko videti precej drugače, a prepričani smo, da ga bodo na cesti njegovi zvesti oboževalci vedno spoznali, ne glede na to, kako je videti. Kaj pa odzivi? Kot je to že v navadi, nikoli ne moreš zadovoljiti vse okuse. Nekaterim je vse skupaj zelo všeč, spet drugi ne skrivajo dejstva, da bodo pogrešali njegovo znamenito irokezo, kar so mu jasno dali vedeti v komentarjih.

Morda vas zanima: Miša Molk čisto v šoku: "Suval me je, vlekel za lase, vpil name ..."

Vsekakor je frizura, kakršno ima zdaj, precej lažja za vzdrževanje, kar še posebej poleti pride zelo prav. Edino glavo si bo moral zaščititi pred žgočim soncem, kar tudi sam zelo dobro ve. Pomembno je, da se on počuti dobro - tako z irokezo kot brez nje, kajne?

Poglejte si še: Pogovor z vsestransko ustvarjalko Anabel, ki razkrije marsikaj zanimivega.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk