Dejan Krajnc pokazal, kdo mu zdaj krajša proste trenutke, ta družba zares vzbuja zavist!

18. 4. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

Nekoč je nastopal s Poskočnimi muzikanti, zdaj pa pod imenom Dejan Dogaja. Naš glasbenik je zagotovo moški, ki pritegne pozornost, kjer koli se že pojavi - na odrih ali pa na ulici.

Dejan Krajnc o svojem zasebnem življenju ni najbolj zgovoren, saj se mu zdi, da je nekatere stvari le treba obdržati zase. Znano je le, da je v srečnem razmerju s temnolaso in postavno Kiaro, s katero preživlja proste trenutke. A v zadnjem času mu družbo dela nadvse ljubko bitjece, ki gre z Dejanom tja, kamor se odpravi. To je njegov hišni ljubljenček, prisrčen psiček, ki ga je Dejan poimenoval Henri.

Preberite še: To, kar se je zgodilo Nataliji Bratkovič, pozna marsikdo in ni niti malo prijetno, tega ji ne zavida nihče

Njegov prosti čas je dragocen, saj ima veliko dela s svojo kariero in nastopi, zato so trenutki sprostitve še toliko lepši. In najraje jih preživi s tistimi, ki jih ima rad - to pa vključuje tudi kužka Henrija.

Morda vas zanima: Takole luksuzen dopust sta si privoščila Luka Dončić in njegova Anamaria!

Dobil ga je, ko je bil kuža še mladiček, a zdaj je očitno, da se je med njima ustvarila prav posebna vez, kar so ugotovili tudi Dejanovi sledilci, ko so zagledali spodnje prizore. "Svoj prosti čas med koncerti in ostalimi projekti izkoristim pametno. Namesto, da poležavam na kavču, grem raje na sonce s svojim kužkom, si privoščim kavo in Flonq.
Lep dan vam želim! Upam, da se kmalu vidimo na mojem naslednjem koncertu," je zapisal Dejan ob ljubkih slikah, ki so takoj požele veliko pozornosti. Jasno je, da mu je Henri zelo privržen in pogreša svojega gospodarja, če se ta kdaj odpravi kam brez njega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

  • Morda bi vas še zanimalo: Si želite za oblačila zapraviti manj denarja in v omari imeti kakovostne kose? Potem prisluhnite podkastu z voditeljico Floro Emo Lotrič in njeno zanimivo gostjo,  blogerko in vplivnico Teso Jurjaševič, ki v epizodi pomaga rešiti ta večen ženski problem in odkriti osebni slog. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave