Dejan Krajnc se je na Prešernov dan preobrazil v Franceta

Dejan Krajnc se je na Prešernov dan preobrazil v Franceta (foto: Blaž Sluga) Blaž Sluga
10. 2. 2020

Glasbenik Dejan Krajnc, ki je še do nedavnega navduševal - mnoge pa tudi navihano jezil - s svojo bravno irokezo, od katere se je sicer že poslovil v oddaji Vikend paket, menja obraze kot za šalo. A ne na slab način, ampak vse skupaj priredi v hudomušno zgodbo.

Na nedavni Prešernov dan, ko se je lepo število Slovencev odpravilo čez mejo na ralična nakupovanja, sploh sosednja Italija je pokala po šivih od slovenskih besed v trgovinah, se je glasbenik Dejan Krajnc preoblekel v Franceta Prešerna in tako na svoj način pokazal odnos do kulture.

"Na Prešernov dan - oblečen v Franceta. Ponosen na Slovensko kulturo, pesništvo in deželo! Srečen sem, da sem se od doktorjevih del veliko naučil. Katero delo našega največjega pesnika pa je vam najbolj všeč?" se je ob 'Francetovi fotografiji' vprašal Dejan Krajnc. Glasbenik je tudi tokrat prejel zvrhan koš všečkov in emocij, mnogi pa so bili mnenja, da mu podoba našega največjega pesnika še kako paše.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri