Dejan Krajnc: "Vsakodnevno sem deležen graj in pohval na račun pričeske!"

Dejan Krajnc: "Vsakodnevno sem deležen graj in pohval na račun pričeske!" (foto: Rok Dezelak) Rok Dezelak
Vir: Nova
16. 1. 2017

Dejan Krajnc je klarinetist in pevec narodno-zabavnega ansambla Poskočni muzikanti. Če povemo, da je to tisti fant z zelo visoko pričesko, ki nastopa s Poskočnimi muzikanti kot 'hišni band' v oddaji Slovenski pozdrav na nacionalni televiziji, vam je verjetno takoj jasno, o kom govorimo.

Dejan je sicer študent klarineta, po duši pa je tudi roker, čeprav se mu je narodno-zabavna glasba prva usidrala v srce, kot pravi sam. Zelo rad hodi na rokovske koncerte, zanima ga tudi pop in sploh vsa sodobna glasba. Z glasbo se je ukvarjal tudi njegov oče, tako da je bila doma glasba vedno v hiši. Njihova pesem Adijo madam se je znašla na spletnem kanalu YouTube in takoj postala zelo gledana. Dejana smo poklicali in je za Novo povedal: "Naša najbolj popularna skladba je še vedno Adijo Madam. Na kanalu YouTube si jo je do sedaj ogledalo več kot 2,5 milijona ljudi, kar je za Slovenijo res ogromno," naj dodamo, da število ogledov raste iz dneva v dan.

18 centimetrov v višino

Dejan, ki slovi po izdelanem imidžu – nosi visoko pričesko, se lepo oblači, zelo rad pa ima tudi tetovaže. Njegova leva roka je polna tatujev, in pred kratkim si je dal na zapestje še eno tetovažo: "Mogoče bi kot zanimivost dodal, da je naslov te skladbe – Adijo madam – vtetoviran v mojo kožo," je resno povedal. V prihodnosti se bo zagotovo na njegovem telesu znašla še kakšna tetovaža. Najbolj pa izstopa njegova prepoznavna pričeska. Na vprašanje, koliko časa potrebuje za njeno izdelavo, da tako 'stoji pokonci', Dejan odgovori: "Najbrž mi ne boste verjeli, vendar za frizuro porabim slabih pet minut." Pa višina te pričeske? "Natančne višine ne vem, mislim pa, da meri 18 centimetrov," se smeji in se še pogladi po laseh.

Graje in pohvale na račun pričeske

"Vsakodnevno sem deležen graj in pohval na račun pričeske. Dejstvo pa je, da me razlikuje od drugih. Vam je všeč? Na začetku sem porabil kar veliko časa, a sem se po veliko neuspelih poskusih že kar navadil. Za začetek potrebujem sušilnik za lase, krtačo, puder za lase, lak za lase ... Vsa skrivnost pa je seveda v postopku!"

Eva Jandl

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri