V videospotu Dejana Vunjaka tudi Chorchyp

V videospotu Dejana Vunjaka tudi Chorchyp (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
7. 6. 2017

Dejan Vunjak je spet postregel z novo melodijo z zelo aktualnim naslovom: Tina, daj umakni telefon. 

V svetu, kjer se le še redki znajo brez nenehnega gledanja na telefon v miru pogovarjati na štiri oči, se lahko v njej marsikdo najde.

Večkrat se namreč zgodi, da opazimo družbo ljudi, tako mlajših kot nekoliko starejših, ki sedijo za isto mizo, vsak pa ima pri sebi telefon in ves čas preverja, kaj je novega na družbenih omrežjih, da česa ne zamudi. Mogoče ne zamudi virtualnega dogajanja, prej ali slej pa izgubi resnične prijatelje. Predvsem starejši se čudijo mladim parom, ki se na zmenku ne pogovarjajo, ampak objavljajo fotografije na družbenih omrežjih, da drugim sporočijo, kako zelo lepo se imajo. Pa res?

Oglejte si videospot Dejana Vunjaka, ki ga je posnel z odlično ekipo televizije Golica, in mogoče boste ob naslednjem srečanju z ljubljeno osebo ravnali popolnoma drugače. Glavni igralec v njem je njegov plesni prijatelj iz oddaje Zvezde plešejo, Denis Porčič Chorchyp, in delo je opravil več kot odlično, Dejan pa že napoveduje nove projekte. Trenutno mu ples vzame res veliko časa, a se ob tem neizmerno zabava.

Barbara Pirh