Dejan Vunjak uživa v tej vlogi, ob njem pa stoji dama, ki mu ogromno pomeni, njegov oče Brendi bi bil ponosen!

30. 3. 2024
Deli
Dejan Vunjak
Ustvarjal pisanke
“Velikonočni ponedeljek rad preživim z najbližjimi, saj imamo redko čas, da se vsi skupaj podružimo. Naša tradicija je, da se za velike praznike družimo v družinskem krogu, in to poskušamo vsi ohranjati. To so bili eni najlepših časov v otroštvu. Najbolj mi je ostalo v spominu, da smo vedno odpotovali na Ptuj, kjer imam večino svoje družine, nato smo se pri teti vsi zbrali in družili do poznega večera. Kot otrok sem rad ustvarjal pisanke in jih pobarval z različnimi barvami, potem pa sem nanje lepil razne nalepke,” se še spominja Dejan. (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Sin pokojnega glasbenika Brendija, ki ga številni pomnijo še dandanes, je šred časom postal ponosni očka malemu Oliverju.

Dejan Vunjak hodi po stopinjah svojega očeta Brendija, ki bi bil zagotovo nadvse ponosen nanj. Pred nekaj meseci je priljubljeni glasbenik sporočil veselo novico, ki je razveselila njegove oboževalce - prvič je namreč postal očka! In to je sporočil na zelo lep način.

"No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenjski poti srečni in veseli," je zapisal ob fotografiji, na kateri v rokah drži majhne športne copatke. Sinčka je dobil s svojo dolgoletno partnerko, ki pa se v javnosti ne izpostavlja - tega si namreč ne želi.

Za Slovenske novice je Dejan pred časom dejal, da je prejel veliko čestitk in da mora priznati, da je vesel, saj iz njih veje ena sama pozitiva in jasno je, da so ljudje te novice iskreno veseli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak)

Številni pa so vseeno bili presenečeni, ko so slišali da je Dejan postal očka, saj svojo zasebnost res skriva. Z javnostjo tudi ni delil, kdo je pravzaprav njegova partnerka. Revija Lady pa je poročala, da gre za Kim Marksl, ustvarjalko vsebin, ki je tudi nekdanja tekmovalka izbora za mis športa 2011.

Dejan in Kim naj bi tako bila v zvezi že več let - tudi leta 2017, ko je Dejan zmagal v priljubljenem resničnostnem šovu Zvezde plešejo. No, jasno je, da je Kim prava lepotica - če sodimo po fotografijah, ki jih je mogoče najti na družbenih omrežjih.

"Očarljiva Kim je bila med drugim tudi tekmovalka na izboru za mis športa leta 2011, skupaj pa sta že več kot desetletje. Med drugim mu je stala ob strani v prvi sezoni šova Zvezde plešejo, kjer je Dejan zmagal, in mu ljubeznivo čestitala takoj po končani oddaji. Večkrat sta se fotografirala tudi skupaj z zvezdniškimi prijatelji – med drugimi s pevko Ines Erbus in vplivnico Niko Krmec, a so fotografije na družbenih omrežjih videli le izbranci, " so še zapisali v reviji Lady.

Dodali so še, da je Kim dobra prijateljica Petre Potrebuješ, hčere Čuka Jožeta Potrebuješa, ki je bila zraven že poleti na zabavi pred rojstvom otroka, na kateri so se veselili prihoda novega družinskega člana.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel