Dejan Vunjak: Kmalu so na vrsti zaslužene počitnice

Zdaj ga najprej čakajo obveznosti, nato pa si bo privoščil počitnice. (foto: Primož Predalič, osebni arhiv) Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Story
14. 6. 2017

Tako kot smo Slovenci ljubili njegovega očeta Brendija, tako nam je s svojim širokim nasmehom prirasel k srcu tudi njegov sin Dejan Vunjak v oddaji Zvezde plešejo. Z zmago se je samo potrdilo to, o čemer smo že dolgo ugibali – da bo tradicija družine Vunjak še vrsto let s tisto pravo energijo živela na glasbenih in plesnih odrih po Sloveniji.

Čeprav je Dejan Vunjak kar dolge tri mesece večino svojega časa preživel na plesnem parketu in v telovadnici, je le nekaj trenutkov po veliki zmagi že imel načrte za prihodnje dneve.

"Najprej bom poravnal stare dolgove in stare grehe. Nadoknaditi moram zamujene ure, saj učim tolkala v Trebnjem, tam me čaka tudi še veliko papirologije. Potem moramo z Brendijevimi barabami spet narediti kakšno novo pesem; skratka, urediti moram vse za nazaj. Ko pa se vse skupaj umiri, bom definitivno kam šel, vendar trenutno še ne vem, kam. Potrebujem dva dni toplic," nam je povedal v smehu in dodal, da med tem brez dvoma ne bo izpustil niti počitnikovanja na Krku, kjer ima njegova družina počitniško hišico z apartmaji. Tam je v otroštvu preživel veliko časa skupaj z očetom, legendarnim glasbenikom Brendijem.

Dejan Vunjak

"No, najverjetneje bom res šel na Krk, poiskal samotno plažo in tam lenaril dva dni, premaknil se bom samo en centimeter levo in enega desno," je v smehu povedal glasbenik in dodal, da si bo počitek zdaj privoščil brez slabe vesti.

"Definitivno bom šel počivat, saj sem bil tri mesece res aktiven in nisem imel časa za nič drugega kot za šov. Vzeti si moram čas za prijatelje in družino, ker se zdaj res zelo dolgo nismo videli. Sploh z družino se nismo videli prav nič v teh zadnjih mesecih. Tako da bom hodil po pijačkah sem in tja, klepetal, in to bo to," je povedal Dejan, ki med snemanjem oddaje družine ni videl tudi po več dni skupaj. "Od včeraj, ko sem zmagal, sploh še nisem bil doma. No, pravzaprav nisem bil doma že dva dni. V soboto zvečer smo imeli špil, kjer sem bil do pol petih zjutraj, potem sem šel domov in se uredil, ker sem moral biti v nedeljo zjutraj ob desetih že na Pop TV zaradi šova, in nisem nič spal. Po šovu smo seveda šli proslavljat, zdaj, v ponedeljek, pa grem naravnost v Trebnje opravljat svoje pedagoško delo, poučevat tolkala. Potem pa se vrnem v Ljubljano, saj nastopam v oddaji Pop In," je o svojem urniku povedal Dejan, ki pa mu skakanje po obveznostih ni odveč, saj vse počne z velikim veseljem.

"To rad počnem in rad sem v družbi ljudi, tako da mi to ne dela večjih težav. Kaj naj rečem, voda me drži pokonci," je še povedal.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Primož Predalič, osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story23/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 23/2017

Story 23/2017, od 01. 06. 2017