Sin pokojnega Brendija ni skrival svojih čustev, pri tem se lahko marsikdo poistoveti z njim

11. 1. 2024
Deli
Sin pokojnega Brendija ni skrival svojih čustev, pri tem se lahko marsikdo poistoveti z njim (foto: Mandarina)
Mandarina

Dejan Vunjak nikoli ni skrival dejstva, kako zelo je povezan s svojim očetom Brendijem, glasbenikom, po katerem je tudi Dejan podedoval svojo nadarjenost.

Slovenski pevec Branko Vunjak - Brendi se je poslovil leta 2011, a spomin na njegove večne uspešnice je še kako živ. Njegovo prezgodnje in nenadno slovo je užalostilo številne oboževalce, še posebej pa njegove najbližje, ki se ga dandanes spominjajo z veliko ljubeznijo in naklonjenostjo.

Sam bi bil gotovo ponosen na svojega sina Dejana Vunjaka, ki prav tako hodi po njegovi pevski karierni poti in žanje uspeh za uspehom. Ne živi v očetovi senci, temveč samostojno ustvarja uspešnice za svoje številne oboževalce. Lani decembra se je Dejan razveselil nove življenjske vloge - postal je namreč očka, dobil je sina Oliverja, kar je tudi sam razkril svojim oboževalcem.

Rojstva vnuka bi se razveselil tudi pokojni Brendi, ki bi prav tako pokal od ponosa zaradi sina Dejana. Ta žanje uspeh za uspehom, kako vesel je vsega skupaj, pa je sam pokazal na Facebooku.

Objavil je namreč posnetek delčka koncerta in ob njem zapisal: "Najlepši posnetek v glasbeni karieri. 12.000 ljudi z lučkami razsvetli trg Leona Štuklja in poje Povej mi Marina. A ni lepo no."

Pesem Povej mi Marina, ki jo še dandanes pozna veliko ljudi, je namreč leta 1990 objavila skupina Don Juan. V njej je bil avtor večine pesmi - pa tudi frontman - prav Dejanov oče Brendi. Tudi Marina je njegovo delo, saj se je podpisal pod glasbo in besedilo pesmi.

Sicer pa je Dejan razveselil tudi z novico, da ga bo letos mogoče videti na številnih odrih. Napovedal je turnejo in jasno je, da mu je očetovstvo dalo nov ustvarjalni zagon. Seveda ima zdaj številne obveznosti, a njegova družinica je na prvem mestu, tako da ji bo namenil vsak prosti trenutek. Oboževalci pa bodo lahko po številnih slovenskih krajih uživali ob Dejanovih (pa tudi Brendijevih) uspešnicah!

Preberite še:

S sinom Helene Blagne je danes takole, sama pa je jasno dala do znanja, kaj si misli o vsem skupaj

S tem je Tina Gaber podala jasno sporočilo, utihnili so še tisti, ki ji niso najbolj naklonjeni

Ooo, po umiku z odrov je Jan Plestenjak zdaj počne tole, marsikdo bi takoj zamenjal z njim ...

Bonus video: Skoraj edini, ki je verjel v brezčasnost gramofona, ko so ga že vsi odpisali - istega leta, kot je na tržišče prišel prvi CD, je Franc Kuzma izdelal prvi gramofon. Marsikdo je takrat pomislil, da pluje proti toku, a sam je vizionarsko sledil svoji ideji. Več pa v podkastu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk