Ta znani Slovenec je postal očka, novico je razkril na zelooo prisrčen način

13. 12. 2023
Deli
Ta znani Slovenec je postal očka, novico je razkril na zelooo prisrčen način (foto: Profimedia)
Profimedia

Dobil je sinčka, za katerega sta s partnerko izbrala zelo lepo ime.

Simpatični glasbenik Dejan Vunjak, sicer sin pokojnega Brendija, se je razveselil nove življenjske vloge - postal je očka! Kot je sam razkril na Facebooku, sta se s partnerko razveselila dečka, ki sta ga poimenovala Oliver.

Ana Maria Mitić je mirno priznala nekaj, kar so se spraševali tisti, ki so ugibali o njeni nosečnosti

"No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenjski poti srečni in veseli," je ob fotografijah, na katerih v rokah drži majhne, športne copatke, zapisal vidno ganjeni mladi očka. Malčkova mamica je Kim, ki pa se v javnosti ne izpostavlja.

No, ni se samo Dejan razveselil svoje nove vloge, enako vesela je tudi njegova sestra, Tina Zavrl, ki je sporočila, da je postala ponosna teta. Ne dvomimo: svojega nečaka bo zagotovo zelo razvajala, tako kot to počnejo tudi druge ljubeče tete.

Žal pa je Dejanov oče, glasbenik in pevec Brendi, pokojen. Prezgodaj se je poslovil leta 2011, po nastopu na poroki v Lipici mu je odpovedalo srce. To je užalostilo številne njegove oboževalce, na prvem mestu pa družino in prijatelje. Čeprav je od takrat minilo veliko časa, se številni še vedno pogosto spomnijo nanj, še najbolj njegovi najbližji.

Zagotovo bi bil ponosen na svojega sina, ki gradi uspešno glasbeno kariero in hodi po očetovih stopinjah, pa tudi na malega vnučka. Seveda bo Dejan poskrbel za to, da bo njegov sin vedel, kdo je bil njegov dedek in kako srčen človek je bil.

Ana Tavčar je po ločitvi takole spremenila pričesko in mnogi se sprašujejo, če je za to kriva nova ljubezen

Zdaj, pred prazniki, je v Dejanovem domu zavladalo veliko veselje, ki ga je s seboj prinesel mali Oliver. Brez dvoma bodo božično-novoletni prazniki pri njih doma potekali mirno, vsi skupaj se bodo privajali na nov življenjski ritem, ki ga s seboj prinese novo življenje. Oboževalci so Dejanu namenili iskrene čestitke, ki se jim pridružujemo tudi v našem uredništvu. Dobrodošel, Oliver in vse dobro.

Bonus video: Borut Pahor je v podkastu Mastercard navdiha tokrat gostil Valentino Turcu, ki jo je uvodoma predstavil kot veliko umetnico, izjemno baletno plesalko, priznano koreografinjo in zelo iskano oblikovalko giba: "Za svoje delo je prejela tako rekoč vse strokovne in umetniške nagrade ter priznanja, pred kratkim, ob 30-letnici ustvarjanja, tudi državno odlikovanje ene od svojih dveh domovin, Romunije. Kot ustvarjalka je ustvarila nov mejnik v odličnosti klasičnega baleta v sodobnem času, po njenih premierah se govori o prekipevajoči strasti, neskončnem znanju, vratolomnih potezah in čisti ekstazi. Rekel bi, da je Valentina Turcu v baletu to, kar je Luka Dončić v košarki, in vse to je zelo navdihujoče."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk