Dejan Zavec: Krasi fantastičen koledar

Zavec (foto: promocija) promocija
Vir: Lea
12. 1. 2012

Našemu boksarskemu asu Dejanu Zavcu nazadnje sicer ni uspelo ubraniti naslova svetovnega prvaka po verziji IBF, a ker naš nacionalni junak nikoli ne vrže puške v koruzo in se bori ter upa do zadnjega, nas niso presenetile novice o tem, da se Zavec že pripravlja, in to intenzivno, na svojo naslednjo borbo.

Medtem pa se je izkazal tudi na slikanju za Petrolov koledar.

Omenjeno slovensko podjetje je v zadnjih nekaj letih poskrbelo za kar nekaj mikavnih fotografij na svojih koledarjih, med drugim sta jih krasili tudi hrvaška zvezdnica Severina in slovenska lepotička Iris Mulej. Letos pa je Zavčevo zgodbo upodobil Črt Slavec, sicer partner Iris Mulej. Koledar je bil namreč v celoti projekt podjetja Photo-Shark, vse od ideje za zgodbo koledarja, ki jo spremljajo močne in pomembne besede (te sestavljajo Dejanov način življenja), pa vse do končne oblike in podobe koledarja. Fantu Črtu je pomagala tudi Iris, saj se je vživela v vlogo stilistke.

“Dejan je bil nad koledarjem navdušen, midva s Črtom pa tudi, saj smo se med fotografiranjem, ki je potekalo kar dva dni, izredno zabavali. On je resnično zelo pozitiven, skromen in zabaven človek in vsakdo si lahko šteje v čast, da ga pozna,” je ob koncu še zaupala vzhičena Iris.

Več fotografij s Petrolovega koledarja Dejana Zavca.