Dejan Zavec: Pred usodni dvobojem srečal bivšega Isaacovega trenerja

Durandt meni, da Zavec jutri lahko premaga njegovega bivšega varovanca Hlatshwaya. (foto: Arhiv Lea) Arhiv Lea
Vir: Govori.se
12. 12. 2009

Naš najboljši poklicni boksar, ki je včeraj osvojil naslov svetovnega prvaka, se je prejšnji teden srečal z nekdanjim trenerjem svojega velikega nasprotnika.

Dejan je v sredo, 9. decembra, v Južnoafriški republiki srečal Nicka Durandta, zdaj že bivšega trenerja boksarja Isaaca Hlatshwaya. Naj spomnimo, zakaj bivšega – avgusta mu je v Las Vegasu še pomagal do osvojitve naslova svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF, takoj po osvojitvi te prestižne lovorike pa ga je zapustil. Isaac Nicka. Boksar trenerja.

Da se je Dejan srečal z izredno priznanim boksarskim strokovnjakom v Južnoafriški republiki, potrjuje podatek, da je Durandt doslej pomagal 'ustvariti' že 32 svetovnih prvakov, pred jutrišnjim dvobojem Zavec : Hlatshwayo pa je našemu asu ponudil nekaj zanimivih napotkov. »Rekel mi je, da lahko pričakujem pošteno borbo in fer sojenje. V dvorani (Wembley Indoor Arena v Johannesburgu, op. p.) bo po njegovih pričakovanjih med dva in tri tisoč gledalci, ki bodo spoštovali tudi mene,« je na svoji spletni strani zapisal Dejan, ki je včeraj nasprotnika Hlatshwaya premagal zelo hitro.